nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp a csillagjegyeknek

Merüljetek el az érzékek birodalmában – Szerelmi horoszkóp 2023. november 25-26.

Lepjétek meg egymást érzéki és kényeztető finomságokkal. A hétvége békében és nyugalomban telhet, ne rontsátok el féltékenységgel vagy rugalmatlansággal.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Néha jó lenne közösen is megállni, adj időt magatoknak. Egyszerűen csak legyetek együtt, figyelve egymásra, lesve egymás óhaját. Lehet, hogy ez azt jelentheti, hogy neked kell engedned valamiben. Ne azt kövesd, amit egyedül tennél, hanem amire kettőtöknek együtt van szükségetek!

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

A te időd jöhet el hétvégén, tenyereden hordozhatod párodat és mindenféle módon kényeztetheted őt. Azért a túlzást el kéne kerülni, nehogy a túl falánk ember sorsára jussunk, aki rosszullétig falja a finomságokat. Csak egy kis mérték és átgondoltság kell…

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Úgy érezheted, hogy túl sok minden halmozódott fel hétvégére és még a te levegős természeted sem tudja már elég könnyedén venni. Állj meg kicsit, kapaszkodjatok össze kedveseddel és ne engedd, hogy a növekvő stressz beszivárogjon közétek és megmérgezze kapcsolatotokat.

Férfi és nő egy szendvicset esznek

Fotó: Getty Images

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Fogjatok össze szerelmeddel, ne aggódj amiatt, hogy esetleg gyengének lát téged. Mindenkinek lehet nehezebb időszaka. Őszintén megoszthatod nehézségeidet pároddal, jobb, ha érti, hogy miről van szó. Bújjatok össze hétvégén, támogassátok egymást és töltődjetek együtt.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Csak nyugalom, ne húzd fel magad! Próbálj lelassulni partnered tempójához, csak így lesz lehetőségetek összekapcsolódni és egymásra hangolódni. Lehet, hogy újdonságra és izgalomra vágysz, pedig a megszokott jó dolgokban is érdemes elmerülni és megmártózni.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Békét és megnyugvást találhatsz kedvesed karjaiban, engedd el az aggodalmaidat és pihenj. Lehet saját időtök, nem kell, hogy a tágabb család vagy mások befolyása megzavarja a nyugalmatokat. Pároddal légy türelmes és tapintatos.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Találd meg a középutas megoldást, ha pároddal konfliktusba keverednétek. Megfontoltan és türelmesen képviseld álláspontodat, így tudod őt is jobb belátásra téríteni, a veszekedés csak felszítaná és elmérgesítené a helyzetet.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Mutasd meg szerelmedet kézzelfogható módon, ne csupán ígéretekkel. Most igazán tartózkodni kéne a szélsőségektől, maradj a realitások talaján és hallgasd meg kedvesedet is. Egyszerűen csak adjátok át magatokat a pihenésnek és az érzéki örömöknek.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Tégy meg mindent, hogy lebontsd a köztetek lévő falat. Szavazz bizalmat kedvesednek és te is nyílj meg előtte. Egy kis romantika és összebújás jót tenne nektek, oldódj fel az együttlétben, adj időt mindennek és érezzétek minél otthonosabban magatokat.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem kell tartanod párod reakcióitól, most evezzetek együtt a nyugalom szigetére. Adjátok meg magatoknak azt az időt, amíg összehangolódtok és egy hullámhosszra kerültök. Add magad, nem kell azon töprengened, hogy milyen reakciót váltasz ki kedvesedből, bízz benne!

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Engedd el negatív hullámaidat és hangolódj inkább kedvesedre. Most helyreállíthatjátok közös harmóniátokat, de kell hozzá idő és energia mindkettőtök részéről. Hozd le a földre vágyálmaidat, mutasd meg kézzelfoghatóan szerelmedet.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Béke és nyugalom várhat rátok, ne rontsd ezt el túlzott elvárásaiddal. Inkább légy egy kicsit kihívó és szexi, nyűgözd le szerelmedet. Ezzel csírájában elfojthatod a közétek ékelődő konfliktust. Most mindenféle élvezetnek teret adhattok…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top