nlc.hu
Horoszkóp

Domináns csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek uralkodóak a párkapcsolataikban

Nem éppen kompromisszumkészek ezek a csillagjegyek.

Kos

A Kos csillagjegy párjának nincs könnyű dolga, hiszen, ha a Kos egyszer valamit a fejébe vesz, azt egészen biztos, hogy meg is valósítja. Természetesnek veszi, hogy az, amit ő gondol, érez, az az egyetlen létező út, így eszerint is cselekszik – kérdés, közlés nélkül. Ha mégis olyan helyzetbe kerül, hogy meg kell győznie valakit, ott az érzelmi manipulációba kezd. Nagyon nehéz eset, akit meg kell tanulni kezelni.

CSillagjegyek és a dominancia

Fotó: Getty Images

Oroszlán

Hatalmas önbizalma, amihez jó adag akaratosság párosul, így ember legyen a talpán, aki képes nemet mondani neki. Számára egyértelmű, hogy a döntéseket ő hozza a párkapcsolatban (is), még az olyan ügyekben is, amik nem feltétlen fontosak számára. Megszokta, hogy mindig minden úgy van, ahogy ő szeretné. Aki ezt nem fogadja el, annak nem ajánlott egy Oroszlán pár.

Halak

Meglepő, de igaz: a Halak tökéletesen alkalmazza az érzelmi manipuláció széles fegyvertárát, de mentségére legyen mondva, mindezt nem azért teszi, mert rosszat akar. Meg van róla győződve, hogy ő az, aki tudja, mit kell tenni minden egyes helyzetben, így mindent megtesz, hogy a dolgok úgy alakuljanak, ahogy szerinte jó. Mindehhez jó agya van, ami átlagon felüli meggyőzőképességgel párosul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top