nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik mindig bocsánatot kérnek

Csillagjegyek, akik mindig bocsánatot kérnek

Vannak, akik nem bocsátanak meg, vannak, akik órákig duzzognak, és vannak, akik egyszerűen nem tudnak haragot tartani, és bocsánatot kérnek. Mindig.

Ikrek

Az Ikrek utálják a vitákat, ami azt jelenti, hogy annak érdekében, hogy megóvják lelki békéjüket és az idejüket, akkor is bocsánatot kérnek, ha ezt nem gondolják komolyan. Ennek ellenére az Ikrek így sem, úgy sem, szereti a feszültséget, és ő nem tud lefeküdni úgy, ha a párjával fasírtban vannak.

Vitás helyzetek és a csillagjegyek

Fotó: Unsplash

Rák

A Rákok hajlamosak elkerülni a konfrontációt, és megkerülik a valódi problémát. Ha azonban vitába keverednek a párjukkal, családtagjaikkal, megpróbálnak hidat építeni a másik felé, és gyorsan bocsánatot kérve helyrehozni a dolgokat. Jobb a békesség – szól a Rákok jelmondata. Kifejezetten stresszeli őket, ha hangos szóváltás van a környezetükben.

Bika

A Bika csillagjegy szülöttei egyáltalán nem szeretik felbosszantani a párjukat. Valószínűleg ez az oka annak, hogy a Bika nem gondolkodik kétszer, mielőtt bocsánatot kér. Harmonikus életre, kapcsolatokra törekednek, és ennek érdekében mindent megtesznek, hogy az így is legyen. Nekik nem szégyen a bocsánatkérés, úgy fogják fel, hogy ez a kulcs egy vitás helyzet megoldására.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top