nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik sosem kérnek bocsánatot

Csillagjegyek, akik sosem fognak bocsánatot kérni tőled

Azért nem kérnek bocsánatot, mert úgy gondolják, semmi olyasmit nem követtek el, amiért elnézést kellene kérniük.

Bika

A Bika előbb ugrik a kútba, mint hogy beismerje, tévedett vagy hibázott bármiben is. Minél inkább ki akarod tőle csikarni a bocsánatkérést, annál inkább ellenáll. Mindenkinél önfejűbb és makacsabb típus. Vitatkozni sem érdemes vele, mert ha más a véleményed, készülj fel, úgyis addig adagolja az érveit, amíg beleunsz, és ki nem mondod, rendben, most is igazad van. Neki pedig ez a mondat, zene füleinek. Annyira a saját igazára koncentrál, hogy meg sem hallja az ellenérveket. Ő az, aki képtelen belehelyezni magát mások álláspontjába és helyzetébe. Nem tehetsz mást, minthogy ezzel a tulajdonságával együtt fogadod el őt.

Bocsánatkérés és a csillagjegyek

(Fotó: Getty Images/Thanumporn Thongkongkaew)

Oroszlán

Az Oroszlán minden történetet a saját szemszögéből képes csak látni. Ő a legjobb, a nagyszerű, a tökéletes, a főszereplő és a bajnok, aki a nap hőse címet is mindenkor kiérdemli. Ő még a legvadabb álmaiban sem látja magát rossznak vagy hibásnak. Amikor rezeg a léc, és érzi, hogy valamit talán nem úgy tett, ahogyan a legmegfelelőbb lett volna, még akkor is talál olyan indokot és magyarázatot, amivel fölmentheti magát a bocsánatkérés alól. Azt pedig végképp elfelejti, hogy az övé mellett neked is van egy történeted, ami a te szemszögedből nézve egészen más, mint az övé. Nem tehetsz mást, mint elfogadod őt a büszkeségével együtt. Megéri, mert cserébe a tenyerén hordoz.

Skorpió

Ha a Skorpiótól várod a bocsánatkérést, akkor vélhetően éppen mély álomba zuhantál. Ő az, aki egyszerűen nem ismeri ezt a szót. Másoknak sem bocsát meg, de bocsánatot sem kérne soha senkitől. Bármi mást megtenne, amit csak kérsz tőle, de azt, hogy elismerje, valamit rosszul tett, valamiben hibázott, azt soha. Ő a legravaszabb, a legnagyobb stratéga valamennyi csillagjegy között, ezért mindenkor megtalálja a kiutat a legszorítóbb helyzetből is. Még akkor is, amikor az adott helyzet az ő hibájából ered, úgy manipulál, hogy közben észre sem veszed, úgy hozza magát a legkedvezőbb pozícióba, hogy végén – az is lehet – te érzed magad bűnösnek.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top