nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Érzékenység vagy túlpörgés jön – Heti holdhoroszkóp 2023. november 29. – december 5.

A fogyó Hold segíti az ellazulást és az elengedést. A hét mély és őszinte érzelmeket, aztán aktivitást is hozhat.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – november 29.

A Hold: fogy
Jegy: Ikrek, 07:55-től Rák

A mai nap tökéletes a nagymosásra, illetve minden olyan vizes tevékenységre, amivel valamit megtisztíthatsz, lemoshatsz. Számíts rá, hogy ma jóval érzékenyebb lehetsz a szokásosnál. Sértődés helyett lásd meg a helyzet vicces oldalát, a humor segíteni fog kijönni a túlérzékeny állapotból.

CSÜTÖRTÖK – november 30.

A Hold: fogy
Jegy: Rák

Ma még mindig érdemes folytatni a vizes tevékenységeket, áldani fogod magad az ünnepek előtt minden apró megtisztított szegletért. Magadról se feledkezz meg, melegítsd fel magad egy jó kis tisztító gyógyteával. Minél kellemesebb légkört alakítasz ki otthon, családtagjaid annál hálásabbak lesznek érte.

PÉNTEK – december 1.

A Hold: fogy
Jegy: Rák, 17:00-tól Oroszlán

Érzelmesen és szentimentálisan kezdődhet a nap, ügyelj rá, hogy ne merülj el túlságosan az érzések tengerében. Mindent csak mértékkel! Estére pedig érdemes megráznod magad és egy jó kis bulit szervezni vagy meglátogatni egyet.

SZOMBAT – december 2.

A Hold: fogy
Jegy: Oroszlán

Bár jócskán elfáradhattál a héten, mégis érdemes mára aktív programot választanod. Lehet, hogy most örömmel is veted magad valamilyen pörgősebb tevékenységbe, ne fogd vissza magad. Már ma elkezdheted szépíteni és csillogóvá varázsolni otthonodat a közelgő ünnepekre.

VASÁRNAP – december 3.

A Hold: fogy
Jegy: Oroszlán

Ma érdemes teret és formát keresni önkifejezésed számára. Ha kicsit körülnézel, lehetőségek tárháza merülhet fel, csal észre kell venni és élni velük. Ehhez persze sokszor nem kis bátorság szükséges, de ma talán könnyebben fog menni ez is.

HÉTFŐ – december 4.

A Hold: fogy
Jegy: Oroszlán, 04:51-től Szűz

A mai nap tökéletesen alkalmas arra, hogy higgadtan és nyugodtan, rendszerezetten állj neki a heti feladatoknak. Kitartó szívóssággal haladhatsz lépésről lépésre. Könnyebb lesz, ha mindig csak az éppen előtted lévő lépcsőfokra koncentrálsz, s így hatékonyan hagyhatod magad mögött az elvégzett feladatokat.

Lány holdmintás szemtakaróval

Fotó: Getty Images

KEDD – december 5.

A Hold: fogy
Jegy: Szűz

Ma eredményesen folytathatod a tegnap megkezdett munkát, szép egyenletesen görgesd magad előtt a dolgokat. Türelemmel mindennek végére járhatsz. Ha elakadnál, egy kis megkülönböztetőképesség fog ma segíteni és az is, ha nem ugrasz rögtön fejest a közepébe, hanem előtte elemzed az összefüggéseket.

Ez is érdekelhet Csillagjegyek, akik nagyon ironikusak Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top