nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a decemberi boldogság

Csillagjegyek, akiket megérint a boldogság decemberben

Izgalmas lesz az év utolsó hónapja ezeknek a csillagjegyeknek.

Nyilas

Nagyon szereted a decembert. Töltekezel a karácsony hangulatából, az adventből, a csillogás, az ünnep, a szeretet érzése teljesen átjár. Felszabadultnak érzed magad, örömmel ismerkedsz, a szerelem érzése is könnyebben fellobban benned. Lesz is okod a magabiztosságra, és egészen biztos, hogy a sors olyan különleges valakivel hoz össze decemberben, akinek képtelen leszel ellenállni. Mennyire vagy nyitott a szerelemre?

Csillagjegyek és a decemberi szerelem

Fotó: Unsplash

Szűz

Szűz jegyűként úgy tűnik, téged sem kerülnek el a romantikus érzelmek, még akkor sem, ha minden erőddel a munkádra akarsz most összpontosítani. Hamarosan felébred benned a vágy az igazi partnerre, főként akkor, ha keresed a társadat. Egyre magabiztosabbá válsz, a kisugárzásod pedig ellenállhatatlanul vonzóvá tesz téged, a nagy találkozás biztosan nem marad el. Ha párkapcsolatban élsz, a párod iránt mélyülnek el az érzelmeid. Jó kis érzelmes december lesz!

Bak

Az elmúlt hónapok talán nem úgy alakultak, ahogy szeretted volna, de mostantól egyenes út vezet a boldogsághoz. Egyre optimistábban tekintesz magadra és a lehetőségeidre, ahogy elmélyülsz a hónapban. Nyisd meg a szívedet, mert bármikor rád találhat a szerelem, a valódi boldogság. Most csak rajtad múlik, élsz-e a különleges találkozás lehetőségével, hogy befogadod-e a jót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top