nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek kevésbé önállóak

Ezek a csillagjegyek kevésbé önállóak

Gyakorlatilag semmit sem tudnak egyedül, önállóan megoldani.

Rák

Nem csak a nehéz helyzetekben engeded el magad, de sokszor csupán kényelemből választod a könnyebbik utat. Miért tennéd meg, ha más megteszi helyetted? Ideje apránként sikerélményt szerezni! Kezdd kis lépésekkel. Amit eddig mást csinált, annak egy részét végezd el te. Képes vagy rá, és meglásd, bele is fogsz jönni.

Csillagjegyek, akik kevésbé őnállóak

Fotó: Unsplash

Ikrek

A társaság, a párkapcsolat az a háló, ami mindig a felszínen tart, ha elesel, de eljött a pont: egyedül már semmit nem akarsz! Ne félj azoktól a helyzetektől, ahol önállóan kell bizonyítanod. Kettős éned közül hallgass a bátor, magabiztosra. Hidd el, hogy tökéletesen boldogulsz egyedül is.

Halak

Ha egyre többször választod a képzeletbeli világodat a valódi problémákkal szemben, amiket egyáltalán nem akarsz és nem is tudsz megoldani. Nem ártana, ha összeszednéd magad! Igen, a világ nem csupa szépségből áll. Jöhetnek nehézségek, de nem szabad megijedni, hanem a felmerülő problémákat meg kell oldani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top