nlc.hu
Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy imádja karácsonyi dekorációt

Ez a 3 csillagjegy imádja karácsonyi dekorációt

Te mennyire vagy oda a karácsonyi dekorációért? Nagy díszítő hírében állsz?

Skorpió

A Skorpió a díszítésénél többre értékeli a természetes elemeket, a letisztult eleganciát. A telet és közelgő ünnepet a fehér színnel, gyertyákkal, és fenyőtobozokkal várja. Számára a lakás díszítése egy lelki folyamat, nem pedig a magamutogatás.

Csillagjegyek és a karácsonyi díszítés

(Fotó: unsplash)

Mérleg

Megszállottan keresi a harmóniát és egyensúlyt élete minden területén. Nagylelkű és elbűvölő a külvilág felé, otthonában viszont kissé rendetlen és kaotikus. A téli dizájn nála bármi lehet, csinosan elrendezett ajándékcsomagok, és bájos, kézzel készült zoknik fellógatva. Aztán az egésztől besokall, és megpróbál valami rendszert létrehozni.

Szűz

Bármibe kezd, tökéletességre törekszik, így az általa készített házi koszorúk is csodálatosak. Alaposan felkészül, és megtervezi a díszeket. Ebbe az elfoglaltságba beleteszi szívét-lelkét, és kizárólag akkor teszi ki elégedetten munkája gyümölcsét, ha már minden szempontból elégedett vele.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top