nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Hangolódj az ünnepekre a Holddal! – Heti holdhoroszkóp 2023. december 6–12.

A Hold erői abban is segítenek, hogy aktívan és tevékenyen készülődjünk a közelgő ünnepekre.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – december 6.

A Hold: fogy
Jegy: Szűz, 17:35-től Mérleg

Érdemes ma selejtezned ünnepek előtt, dobd ki a szemetet, a használhatatlan dolgokat, ami pedig még jó és használható, de már nincs rá szükséged, vidd el egy Charity-boltba – valaki hálás lesz érte. Reggel és napközben a rendrakásra is jó lenne egy kis időt szakítanod, találd meg mindennek a helyét, így nagyságrendekkel könnyebb lesz fenntartanod a rendet.

CSÜTÖRTÖK – december 7.

A Hold: fogy
Jegy: Mérleg

Nem baj, ha billegve és néha még bizonytalan léptekkel, de haladj saját belső egyensúlyod felé. Ennek megtalálásában segítségedre lehetnek kreatív erőid, ezeket nemcsak a konkrét művészeti ágakban kamatoztathatod, hanem akár egy sütemény kidíszítése, egy kanapé feldobása díszpárnákkal, sőt, akár egy műhelypolc esztétikus (ugyanakkor praktikus) berendezése is ide tartozhat.

PÉNTEK – december 8.

A Hold: fogy
Jegy: Mérleg

Nagyon fontos lenne ma együttműködnöd kollégáiddal, családtagjaiddal, de tulajdonképpen bárkivel, akivel csak lehetőség adódik. Ha belefér az idődbe, érdemes lenne ma konyhatündérkedned, egy finom kis karácsonyváró süteményért hálás lesz a család, nem beszélve az ünnepet idéző finom illatokról, melyek belengik a lakást.

SZOMBAT – december 9.

A Hold: fogy
Jegy: Mérleg, 04:35-től Skorpió

Szenvedélyes napra, sőt egész hétvégére számíthatunk, igyekezzünk ezt jó irányba alakítani, semmiképp se a féltékenység és harag érzései felé. Érdemes ma mindenféle vizes tevékenységeket végezni, különösen alkalmas a nap a vízzel való lemosásra, felmosásra, kimosásra, most könnyebben megszabadulhatunk a kosztól.

VASÁRNAP – december 10.

A Hold: fogy
Jegy: Skorpió

Bár vasárnap van, de ha belefér a karácsonyi előtti előkészületekbe, lehet folytatni a tegnapi vizes, tisztulós tevékenységeket. De mindenképp maradjon idő az ünnepi hangulatra, a családdal való békés együttlétre, az adventi koszorú második gyertyájának meggyújtására.

Hold alakú karácsonyfadíszt tart egy női kéz

Fotó: Getty Images

HÉTFŐ – december 11.

A Hold: fogy
Jegy: Skorpió, 12:10-től Nyilas

Lehet, hogy nehezebb érzésekkel indul a hét, és nem lesz könnyű alkalmazkodni az esetleg megváltozott körülményekhez vagy bármilyen újításhoz. De aztán megérkezhetsz és aktívan belehelyezkedhetsz a napba, délután pedig tüzesen pörgetheted magad előtt a feladatokat és projekteket. Ha ráérzel a nyerő széria ízére, semmiképp ne hagyd ezt el!

KEDD – december 12.

A Hold: fogy
Jegy: Nyilas

Még ma is tarthat a tegnapi lendület, érdemes ezt kihasználni és minél több dolognak a végére járni, hiába van még csak kedd. Hidd el, a karácsony előtti időszakban minden lezárt dologért hálás leszel magadnak majd az ünnep előtti héten, szóval egy a lényeg, ne fogd vissza tettvágyadat és buzgó energiáidat!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top