nlc.hu
Horoszkóp
Tűz jegyű vagy? Így lehetsz kipihent és energikus

Tűz jegyű vagy? Így lehetsz kipihent és energikus

Ha betartod ezeket a szabályokat, akkor sokkal energikusabb lehetsz.

Kos

Mindig kihívásokat keresel. De ha nem tanulsz meg lecsillapodni, könnyen kiégsz. Ahhoz, hogy mindennap megfelelően kipihend magad, meg kell húznod egy határt. Amikor befejezed a munkát, akkor a fejedben is legyen vége. Fogadd el, hogy egy nap alatt nem fejezhető be minden, tedd el másnapra a tennivalókat. Munka után tanulj meg lazítani, keress magadnak hobbit, ami kikapcsol, lefoglal. Lefekvés előtt igyál egy csésze kamillateát. Hidd el, sokkal kipihentebb leszel.

Csillagjegyek és az esti rutin

Fotó: Unsplash

Oroszlán

Számodra nagyon nehéz átkapcsolni pihenő üzemmódba. Ezt a kapcsolót kell megtalálnod, például egy hosszú, meleg zuhany vagy kádfürdő formájában. Attól, hogy nem égsz ezer fokon, még mindig lehetsz a középpontban, ezen nem kell aggódnod! Ha egy kis kényeztetéssel zárod a napot, édes lesz az álom, másnap pedig ragyogni fogsz.

Nyilas

Válaszd el a napodat a munka és otthon között. Amikor tudsz, iktass be egy futást. Vagy sétálj haza nagy kerülővel, fedezd fel a környéket. Ez lesz a határvonal számodra, ami után már csak a pihenés és lazítás következhet. Miközben csodálod a nagyvilágot, talán megtalálod a következő úti célodat. Álmodozz róla, másnap pedig feltöltődve indulhatsz az új célok felé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top