nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik képtelen a megbocsátásra

Csillagjegyek, akik képtelenek a megbocsátásra

Ők azok a csillagjegyek, akiknek a haragja sosem múlik.

Mérleg

Onnan tudod, hogy valamivel megbántottad őt, hogy egyszerűen felszívódik. Nem tudod vele tisztázni, hogy mi a problémája, így kétségek közt maradsz, hogy vajon mivel sértetted meg őt. Eltűnik a közeledből, nem reagál a keresésedre, és akkor is átnéz rajtad, ha véletlenül találkoztok valahol. Ez nagyon rosszul tud esni a másik félnek, de ilyenkor nem tudsz mást tenni, csak elengedni. Ő is őrlődik, de nem mutatja ki, ahhoz pedig nagyon büszke, hogy béküljön. Nem fog!

Harag és a csillagjegyek

Fotó: Unsplash

Bika

A Bika tartogatja a haragot, mindent magában tart, az apró sértődést és a nagyobb traumákat is. Pontosan tudja, ki, mivel és mikor bántotta meg őt, és ebből nem enged. Annyira nem tudja feldolgozni ezt a haragot és dühöt, hogy megkeseredetté válik. Nehéz megközelíteni, és újra barátkozni vele. Sőt, egyáltalán nem lehetséges.

Oroszlán

Az Oroszlán a büszkeségét képes a kapcsolatai elé helyezni. Egy ártatlan megjegyzésből is őrült hisztit csinál, majd úgy megsértődik, hogy lehetetlenség kiengesztelni. Sőt akár rosszindulatúvá is válhat. Nagyon csúnya játszmákat tud generálni, ami senkinek sem jó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top