nlc.hu
Horoszkóp

Haragtartó csillagjegyek

7 csillagjegy, aki képtelen a megbocsátásra

Megbocsátani nehéz, de azért nem lehetetlen, kivéve, ha a következő hét csillagjegy közé tartozol.

A megbocsátásra leginkább a saját lelki békénk érdekében van szükség, ám vannak olyan csillagjegyek, akik képtelenek arra, hogy megbocsássanak, ha elkövetünk ellenük valamit, amit sérelmeznek.

Bak

A Bak azért nehéz csillagjegy, mert ha épp olyan hangulata van, akkor senki sincs biztonságban a környezetében. Amikor rossz napja van, akkor sajnos a fő életcélja az lesz, hogy másoknak is elrontsa a kedvét és a pesszimizmusát ráragassza a körülötte lévőkre. Ehhez kapcsolódik az a tulajdonsága is, hogy képtelen megbocsátani, leginkább azért, mert saját magának nem engedi meg, hogy hibázzon. Ha megsértünk egy Bakot, akkor várhatóan teljesen kizár az életéből.

Halak

A Halak csillagjegy csupa szív és szeretet, akiről azt feltételezik általában, hogy könnyedén veszi az éltet, ám jobban járunk, ha nem bosszantjuk fel. Mert ha sikerül a lelkébe gázolni, akkor a Halak hamar mártírrá válik, aztán egy életre megszakítja velünk a kapcsolatot, mielőtt kettőt pislognánk. A Halak nem ad második esélyt, a megbocsátás rangsorában épphogy csak elmarad a Bak mögött.

Rák

Bár a Rák soha nem bocsát meg, de ebből nem csinál olyan nagy ügyet, mint a Bak vagy a Halak. Határozottan elmondja, ha úgy érzi, hogy megbántottuk vagy elárultuk az érzéseit, de nem teszi hozzá teátrálisan, hogy „Soha nem fogok megbocsátani neked!” Helyette inkább csak úgy viselkedik velünk innentől kezdve, mintha megszűntünk volna létezni számára.

Haragtartó csillagjegyek

Nehéz a megbocsátás néhány csillagjegynek (Kép: Getty Images)

Skorpió

A Skorpió hajlamos dédelgetni a sérelmeit, előveszi, csócsálja őket, főleg akkor, ha úgy érzi, valaki nem mondott igazat, füllentett, mást mondott, mint amit tett. Számára az igazság és őszinteség mindennél előbbre való, úgyhogy ha ezt megsértjük valamilyen módon, számíthatunk rá, hogy megvetéssel és utálattal találjuk szembe magunkat a Skorpió részéről. Hazudni egy Skorpiónak nem jó ötlet, mert hamar az ajtón kívül találjuk magunkat.

Bika

A Bika egy trükkös csillagjegy, ha a megbocsátásról van szó. Egyrészt nagyon szeretne megbocsátani, mert a személyisége a biztos, stabil, kiszámítható emberi kapcsolatokra vágyik. Másrészt viszont annyira makacs, hogy képtelen arra, hogy valóban megbocsásson, ha úgy érzi, komoly sérelem érte, még akkor is így van, ha belül közben úgy érzi, szétszakad e kettősség miatt.

Oroszlán

Az Oroszlán egy okból képtelen megbocsátani: nem engedi a büszkesége. A büszkeség általában egy csodálatos tulajdonság, de csak addig, míg emiatt úgy nem érzi az Oroszlán, hogy tévedhetetlen. Azért nem bocsát meg az Oroszlán csillagjegy, mert azt gondolja, hogy tiszteletet érdemel, mint valami keresztapa, és ha ezt a tiszteletet nem kapja meg, akkor részéről befejezettnek tekint bármilyen emberi kapcsolatot.

Mérleg

A Mérleg csillagjegy pompásan tud haragot tartani. Miközben nulla a megbocsátásra való hajlam benne, mégis olyan diplomatikus, hogy sosem fogjuk megtudni, ha épp haragszik ránk. Képes simán fenntartani a barátságot, és egy kiegyensúlyozott, békés kapcsolatot mutatni a külvilág felé úgy, hogy közben tartogatja magában a haragot a halálos ágyáig.

Via

Csillagjegyek és a munka:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top