nlc.hu
Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy sokat bír bakizni

Ez a 3 csillagjegy sokat bír bakizni

Folyamatosan, hibát, hibára halmoznak.

Halak

A Halak nagyon sebezhető típus, ezért minden egyes nap újabb kihívás elé állítja őt, még azok a feladatok is, amik alapból gyerekjátéknak tűnnek. Időnként kifejezetten balfékként viselkedik, mert sosem elég körültekintő, túlzottan is jóhiszemű és bizalmas, ezért őt is nagyon könnyű csapdába csalni. Hosszú időre lesz még szüksége, míg rájön, mennyi mindenre dobja ki fölöslegesen a kemény munkával megkeresett pénzét. Ehhez persze az is kell, hogy végre felébredjen a tündérmesékből.

Csillagjegyek, akik sokat hibáznak

(Fotó: Getty Images)

Bika

A Bika nagyon erősen ragaszkodik a személyes kapcsolataihoz, a magányt elképzelni sem tudja, és a leggyakrabban pontosan ez a tulajdonsága okozza a vesztét. Míg az üzleti életben rendkívül sikeres, bámulatosan ért a pénzhez, a baráti kapcsolatokban, a szerelemben csöppet sem ilyen szerencsés. Amikor szerelmes, semmit nem lát. Nagyvonalú, rajongó, mindent meg akar adni a párjának – érzelmeket, bármit, ami pénzért megvásárolható. Ilyenkor semmi sem elég drága, csak boldoggá tegye a szerelmét. Pontosan ezt a nagylelkűségét használják ki nagyon sokan. Az viszont kétségtelen, a Bika tanul a saját kárából, kétszer nem követi el ugyanazt a hibát. Igaz, elkövet másikat…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top