nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp a csillagjegyeknek

A lazaságot vagy a görcsöt választod? – Szerelmi horoszkóp 2023. december 16-17.

A lazaság és kacérság most áradóan törhet elő, csak arra kell vigyázni, hogy ne adj le félreérthető jelzéseket…

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Egy egyszerű találkozásból is kialakulhat valami, akár jóval több, mint amire számítottál. De ne ess abba a csapdába, hogy mást képzelsz valami mögé, mint amit valójában jelent. Ha mégis baj történt, nem árthat egy tisztázó beszélgetés, hogy mindenkinek egyértelmű legyen, ki kivel van…

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Vidáman, önfeledten telhet a hétvégétek, lelkesedéssel fűtve – feltéve persze, hogy nem feszülsz be, akár valami apróságon sem. Az őszinteség segíthet. Az még jobban, ha bizalmat szavazol párodnak és mersz tőle segítséget kérni, ha szükséged van erre.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha képes vagy ellazulni, könnyebben egymásra találtok választottaddal. Keress lehetőséget arra, hogy fejlődhessen kapcsolatotok, ez akkor is jól jöhet, ha már régóta vagytok együtt. Most magadban és külön-külön is szárnyalhat fantáziátok, kövessétek álmaitokat.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

A romantikába most csempéssz több játékosságot. Kreatív fantáziád most még jobban szárnyalhat, mint egyébként. Ugyanakkor lehetséges, hogy több figyelemre vágysz – ha párod ezt nem érzékeli, finoman, ugyanakkor lazán add tudtára.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Egy föld felett járós, szinte álombeli szerelmes hétvége is beleférhet a mostaniba. Az sem baj, ha szinte plátói marad a viszonyotok, adj időt a kötődésnek, adj időt a másiknak, adj időt magatoknak. A lazaság menni fog neked, csak a mélységet kell hozzáadni.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Vedd lazán a hétvégét, akkor is, ha aggódsz a sok karácsony előtti teendő miatt. Semmiképp se menj párod agyára a listáiddal. Kicsit inkább emelkedjetek a föld fölé és engedd el magad. Arra is simán juthat idő, hogy az ünnep előtti feladatokon végigmenjetek, összefogva és egymásba kapaszkodva.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Engedd szabadjára fantáziádat és hidd el, hogy többre vagy képes. Engedd el elvárásaidat és lazán, felszabadultan töltsétek együtt a hétvégét. Ha a karácsony előtti időszak kissé zsúfolt lenne, érjétek be kevesebb közös idővel, de azt felhőtlenül töltsétek.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégén több nyitottságot tapasztalhatsz, vedd ezt jelnek és te is jobban lazulj el az átlagosnál. Új ötleteid támadhatnak és fantáziád is szárnyra kaphat, mindkettő segíthet abban, hogy lenyűgözd párodat. Fontos, hogy te is jól érezd magad, ettől leszel igazán felszabadult.

Ugráló pár a havon

Fotó: Getty Images

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Jó passzban lehetsz, tegyél róla, hogy ezt kedvesedre is átsugározd. A laza, önfeledt együttlét sincs ellenedre. Csak arra ügyelj, hogy ne kapkodj el semmit. Van, amit érdemes alaposan átgondolni, még akkor is, ha ez túl komolynak tűnik. Hagyj időt a fontos döntésekre.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy ahhoz is egy kis lazaságra van szükséged, hogy szívből beszélj, esetleg bocsánatot kérj vagy egyszerűen csak felszabadultan töltsd az időt választottaddal. Most könnyebben elrugaszkodhatsz a rögvalóságtól. Új gyógyírt találhatsz a szerelem terepén.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

A kémia most különösen működhet köztetek, ráadásul ez most a te hétvégéd lesz. Minden fantáziád, minden ötleted könnyedén jöhet, és sziporkáiddal megszórhatod párodat. Az viszont megviselhet, ha kedvesed nem ért veled egyet – erre is fel kell készülnöd, mert előfordulhat…

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Az érzelmek kifejezése átütheti az akadályokat köztetek, ugyanakkor veszélyes is lehet, ha túlságosan kitárulkozol és így sebezhetővé teszed magad. Vedd lazábban a dolgokat, hidd el, ez segíteni fog, ráadásul nemcsak saját, hanem kedvesed dolgát is megkönnyíted vele.

Ez is érdekelhet Csillagjegyek, akikben sok az energia Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top