nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Hogyan segítik a Hold-erők karácsonyi felkészülésünket? – Heti holdhoroszkóp 2023. december 20–26.

Már csak néhány nap és nyakunkon a karácsony, de semmi pánik, a Hold-erők most is segítenek!

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – december 20.

A Hold: nő
Jegy: Kos

A Kosban lévő növő Hold erőteljes energiát ad, hogy az ünnepek előtt még vegyünk egy nagy lendületet. Most van az utolsó pillanat, amikor még akár bele is foghatunk valami rövid lélegzetű dologba. Utána viszont már ne kezdjünk semmi újba, inkább a folyamatban lévő ügyek lekerekítésébe tegyünk energiát, hogy karácsonykor már semmi se nyomja a lelkünket.

CSÜTÖRTÖK – december 21.

A Hold: nő
Jegy: Kos

A tegnapi lendület még ma is tarthat. Ráadásul ma, a téli napforduló napján érdemes összegeznünk a mögöttünk álló időt és ráhangolódni a megújulás éltető áramlatára. Érdemes ránézni hosszabb távú terveinkre is és elkezdeni tervezni a jövőt. Kapcsolatainkba is új fényt engedhetünk, a közelgő szeretetünnep segíthet megtisztítani viszonyainkat.

PÉNTEK – december 22.

A Hold: nő
Jegy: Kos, 03:50-től Bika

Most már tényleg nyakunkon a karácsony, de egyáltalán ne kapcsolj nagyobb sebességbe. Sokkal inkább kezdj lelassulni, a mai Hold-erők segítenek, hogy nyugodtan és kimérten vedd az akadályokat. Ha bármi váratlan jön vagy nehéz helyzetbe kerülsz, maradj higgadt, akkor jön majd a megoldás.

SZOMBAT – december 23.

A Hold: nő
Jegy: Bika

Még ma sem késő nekiállni a karácsonyi sütik készítésének, a Bikában járó Hold felerősíti gourmet hajlamainkat. A ma készített linzernek is lesz egy kis ideje állni és összeérni. Emellett szépen és sorjában rendezz el mindent, hogy holnap már csak az ünneplésé legyen a terep.

Mikulás rénszarvasos szánja repül a Hold előtt

Fotó: Getty Images

VASÁRNAP – december 24.

A Hold: nő
Jegy: Bika, 09:15-től Ikrek

A Hold-erők ma pont azt a könnyedséget, közvetlenséget hozzák, mely felhőtlenné teheti a karácsonyi együttlétet. Engedj el minden görcsöt, minden megfelelni akarást és önfeledten add át magad az ünnep varázsának. A közös jókedv és nevetés bearanyozza a család életét és ez a boldogság lesz a legszebb ajándék mindenkinek.

HÉTFŐ – december 25.

A Hold: nő
Jegy: Ikrek

A levegősség és könnyedség még ma is velünk marad és jól is fog jönni, különösen, ha karácsonyi vendégjárás vár ránk vagy hozzánk jönnek vendégek. Ne akadjunk fenn a másik reakcióján vagy azon, amit mond, inkább reagáljunk elfogadóan (vagy inkább hallgassunk) és engedjük, hogy szívünk csordultig legyen szeretettel.

KEDD – december 26.

A Hold: nő
Jegy: Ikrek, 16:16-tól Rák

A finom tapintat ma segíthet, hogy elkerüld az összezördülést. Persze ilyenkor mindenki igyekszik megértőbb lenni, de lehet, hogy meg kell küzdeni az eddig felhalmozódott feszültséggel. Bírjuk ki délutánig, amikor empatikusabb érzések jöhetnek és talán könnyebben tudjuk beleképzelni magunkat a másik helyébe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top