nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek az újjászülető fényben – Heti angyalhoroszkóp 2023. december 19–25.

A héten elérkezünk az év leghosszabb éjszakájáig, de a Nap újra felkel, kis újjászületésben pedig nekünk is részünk lehet.

Az angyalok szerint mindannyiunkat átszellemíthet a nap fénye és ereje. Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy a téli sötét segíthet a megállásban és elgondolkodásban. Ez támogat, hogy rátalálj erődre és felmérd határaidat. Múltbéli konfliktusok megoldására is rávilágíthat a benned is újjászülető fény.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy igazad van, ha felülvizsgálod régi dolgaidat, de azt semmiképp se engedd, hogy ezek legyűrjenek és elnyomjanak. Csak a tanulságot vidd tovább belőlük, a rossz érzéseket hagyd magad mögött.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy különleges lehetőséget tartogat a téli napforduló hete, ha hajlandó vagy kicsit jobban magadba nézni és felülbírálni eddigi nézeteidet. Ez nagyobb rálátást hozhat más nézőpontokra.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy empátiád, mély beleérző képességed most még jobban erősödhet. Szép érzelmeid utat mutatnak neked a legnagyobb sötétségben is és nem engedik, hogy eltévedj.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy most időt kaphatsz, hogy újraértékeld tapasztalataidat, talán kissé más szemmel is nézz rájuk. Ezek az új felismerések jövőre is elkísérhetnek és segíthetik döntéseidet.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy nem elég leszűrnöd a tapasztalatokat, azokat be is kéne építeni a mindennapokba. Ne csüggedj, ha ez nem megy egyik napról a másikra. A hideg, sötét téli időszakban ez még reménytelenebbnek tűnhet, de a fény nem fog cserbenhagyni.

Fény angyal

Fotó: Getty Images

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy most érdemes végiggondolni és értékelni hosszú távú terveidet. A gondolat sebes, mint a villám, de a megvalósítás heteket, hónapokat is igénybe vehet, így tervezz!

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy új és mély felismerések jöhetnek, ha hajlandó vagy végiggondolni és összegezni dolgaidat. Elégedj meg most azzal, hogy lassan, de egyenletesen haladsz utadon.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy találhatsz magadnak olyasvalakit, akit hajlandó vagy elismerni és elfogadni a tanácsait. Igazán szerencsésnek mondhatod magad, ha mentorként tisztelhetsz valakit, aki előtted jár és mutatja az utat.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy a téli napforduló nemcsak a fény születését hozza el neked, hanem jegyedbe lép a Nap, erők és lehetőségek seregét hozva el neked. Koncentráld figyelmedet terveidre és azok megvalósítására.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy tisztánlátást hozhat az újjászülető fény, ha hagyod, hogy az új felismerések elérkezzenek hozzád. Gondold végig, hogy ezek hogyan színezik majd át mindennapjaidat, milyen konkrét változást hozhatnak.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy különleges, akár misztikusnak is nevezhető időszakot rejt a téli napforduló hete. Ahhoz, hogy ezt átérezd és igazán ráhangolódj, lassítanod kell, és időt adni magadnak az elgondolkodásra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top