nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek máshogy készülnek az újévre

Ezek a csillagjegyek máshogy készülnek az újévre

A horoszkóp segít abban, hogy miben kell egy kicsit változtatni az új évben a következő csillagjegyeknek.

Oroszlán

2024-ben lépj vissza egy kicsit a rivaldafényből. Ha már megtaláltad a párodat, vele szilveszterezz. Ha pedig egyedülálló vagy, lehet, hogy idegen ágyban ébredsz némi macskajajjal. Ne bánd: a legjobb módját választottad az újév üdvözlésének.

Csillagjegyek és a szilveszter

(Fotó: Getty Images)

Mérleg

Mindig aggódsz, ne aggódj! Szilveszter estéjén ne akarj mindent megoldani! Vegyél egy mély levegőt, és hozd vissza magad a jelenbe. Ha vendégeket vársz, élvezni fogják az ételeket és minden rendben lesz. Ha máshoz indulsz, és korán hazatérsz, hidd el, fantasztikus érzés lesz. Megtalálod a jövő év mantráját is, amivel boldog, és sikeres leszel.

Bak

Felejtsd el, hogy mennyire szeretsz házigazdaként tündökölni! Idén lazulj, a munkában megtetted, amit kellett. Kisebb társaságban múlatod az időt idén, de nem jelenti azt, hogy rosszul érzed magad. Több időt tudsz szánni a barátaidra, és úgy tűnik, lesz valaki, akivel a beszélgetés flörtté alakul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top