nlc.hu
Horoszkóp

Ez lesz a föld jegyűek legjobb hónapja 2024-ben!

Ez lesz a föld jegyűek legjobb hónapja 2024-ben!

Az életed olyan fordulatot vesz, amire a számításaid és stratégiád alapján nem vártál.

Bika

Az életed kirakósként kezd összeállni, és minden üres része értelemmel és tartalommal telik meg, ahogy közeledünk az év vége felé. Nem hitted volna, hogy a dolgok „maguktól” is képesek működésbe lépni, és hogy a tetteid ekkora hatással vannak másokra. 2024-ben a legfelemelőbb hónapod májusban lesz.

Csillagjegyek legszerencsésebb hónapja

(Fotó: Getty Images)

Szűz

Boldog nyár vár rád, 2024-ben az augusztus hozza meg azt az erőt és támogatást, amire nagyon nagy szükséged van. Hirtelen az életed miértjei kikristályosodnak, és olyan tisztán látod önmagad, ahogy még sosem. Érezni fogod végre, hogy mennyire erős és kitartó vagy, nem lehet téged térdre kényszeríteni. Rádöbbensz, hogy egyedül te vagy felelős a boldogságodért, az életed a kezedben van.

Bak

Szeptemberben érkezik a szerencséd. Soha nem voltál még olyan eltökélt, mint ekkor leszel. Pontosan látod a terveidet, és olyan erővel indulsz el teljesíteni azokat, hogy senki nem állíthat meg. Jövőre eléred minden célodat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top