nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Teliholdas óévbúcsúztató – Heti holdhoroszkóp 2023. december 27-január 2.

Némi feszültség után öröm és vidámság várhat a héten és a jövő pontos tervezéséhez is kaphatunk segítséget.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – december 27.

A Hold: TELIHOLD
Jegy: Rák

A mai telihold szokás szerint olyan feszültséget hozhat, amit mindenki megérezhet. De ez nem azt jelenti, hogy ne lehetne tenni ellene. Ugyanakkor hozzásegít ahhoz, hogy a múltba tekintsünk, végignézzük az évet és sorra vegyük a történésekhez kötődő érzéseinket. Emellett arra kéne koncentrálni, hogy mit tanultunk, mit viszünk tovább a velünk történtekből.

Teliholdas fantázia, lány nézi a teliholdat a vízparton

Fotó: GettyImages

CSÜTÖRTÖK – december 28.

A Hold: fogy
Jegy: Rák

Ma erősödhetnek félelmeink, haragunk, könnyebben megsértődhetünk. De megvan a jó oldal is, empátiánk, finom érzékenységünk is szárnyra kaphat és segít a nehéz helyzetek megoldásában. Különösen kapcsolataink rendezésében vehetjük ennek hasznát.

PÉNTEK – december 29.

A Hold: fogy
Jegy: Rák, 01:23-tól Oroszlán

Ma már új szelek fújhatnak, lassan átveszi a terepet a szilveszteri vidámság. De ha van rá módod és időd, érdemes átnézni a dolgaidat, a lakást, a fiókokat és megszabadulni a fölösleges holmiktól. Ha valami már használhatatlan lom, ne őrizgesd és ne vidd át az új esztendőre.

SZOMBAT – december 30.

A Hold: fogy
Jegy: Oroszlán

Már a szilveszteri buli lázában éghetsz, ne akarj az elvárásoknak megfelelni, egyszerűen csak az önfeledt vidámság lebegjen a szemed előtt. Ma akár előszilveszteri bulit is érdemes szervezni, jókedv és nevetés várható, csak ne rontsd el a dolgot.

VASÁRNAP – december 31.

A Hold: fogy
Jegy: Oroszlán, 12:54-től Szűz

A buli és szórakozás ma folytatódhat, de lehet, hogy délután már az újévi terveiddel is érdemes lenne foglalkozni. De csak óvatosan, semmi szükség töméntelen mennyiségű, ráadásul betarthatatlan újévi fogadalmat tenni. Épp elég a következő lépést gondosan megtervezni.

HÉTFŐ – 2024. január 01.

A Hold: fogy
Jegy: Szűz

A szilveszteri buli kipihenése mellett jusson ma idő egy kis előretekintésre. Érdemes ránézni az előttünk álló évre és bár számtalan dolog nem tőlünk függ, legalább azt lássuk át, amire hatással lehetünk. Nem kell túltervezni, de a reálisan felépített lépések segíthetnek, hogy ne tévesszünk irányt.

KEDD – 2024. január 2.

A Hold: fogy
Jegy: Szűz

A fogyó Hold segíti az elengedést, akár a módszeres megszabadulást valamitől, amit idén már nem szeretnénk magunkkal hurcolni. Lehet ez akár egy rossz szokás is, de ez esetben ne várd el magadtól, hogy egyik napról a másikra új ember legyél. Sokkal kisebb, akár mások számára láthatatlan lépésekben gondolkodj, ami most megugorható számodra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top