nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

Teliholdas angyaljárás – Heti angyalhoroszkóp 2023. december 26-január 1.

Az angyalok óva intenek attól, hogy szétziláljuk az ünnepi meghitt és békés hangulatot.

Az angyalok szerint az év utolsó hete finomságot és érzékenységet hozhat. Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy nem kell félned közelebb engedned magadhoz szeretteidet. Előlegezz meg nekik több bizalmat. Mikor lenne ennél több időd és lehetőséged családi kapcsolataid ápolására?

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy most aztán van idő érzelmes és kiadós beszélgetésekre. Ne sértődj meg, inkább empátiádra támaszkodva hallgasd meg a másikat. Az új évre gondolva kovácsold a terveket.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy ez a hét legyen a megkönnyebbülésé, a meghitt hangulaté és az önfeledt derűé. Ha megteheted, szállj ki a mindennapi nyüzsgésből. Tervezd a jövő évet bizakodva és reménytelien.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy béke és nyugalom köszönthet rád, csak ne idegeskedj semmi miatt. Adj időt magadnak, hogy régebbi sérelmeid teljesen begyógyulhassanak.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy most különösképp kerüld az összezördüléseket. Használd ezt a különleges időszakot arra, hogy elsimíts minden nézeteltérést és semmilyen konfliktust ne vigyél át a jövő évre.

Karácsonyi angyalka

Fotó: Getty Images

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy bátran fejezd ki, mit érzel, nem elég mindig szigorúan megtervezni valamit és ragaszkodni a fölösleges apróságokhoz. Próbáld empátiás készségedet erősíteni és kiteljesíteni, ez fog igazán segíteni a döntésekben.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy a hét kedvező lehetőség lehet arra, hogy letégy minden olyan lelki terhet, amivel már eleget küzdöttél. Fogadd el eddigi eredményeidet, sőt, ezekre tudsz alapozni is.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy előtérbe kerülhetnek az otthonnal és családdal kapcsolatos ügyek. Támaszkodj mély megérzéseidre, ezek segítenek dönteni. Ha még így is kétségeid támadnak, hallgass szíved szavára.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy ha megteheted, kapcsolj ki a héten, de ez ne jelentse azt, hogy menekülsz a helyzetek, sőt a megoldások elől is. Jó, ha nem marad, – vagy csak minimálisan – olyan lezáratlan ügyed, melyet kénytelen lennél átvinni a jövő évre.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy a múltba révedés hátráltathat, arról nem beszélve, ha túlságosan is ragaszkodsz a régi emlékekhez. Persze azért az értékes tapasztalatokat jó megőrizni és továbbvinni.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy érzelmi kapacitásodat most csúcsra járathatod. Kerüld a héten a konfliktusokat, mert azok extrém módon megcsapolhatják energiáidat. Fedezd fel még jobban környezetedet, értékelve a veled élők jó tulajdonságait.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten az átlagosnál is jobban mélyülhet a lelki életed. Ez segít az év végi visszatekintésben és a jövő évi tervek szövögetésében. A túlérzékenység problémát okozhat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top