nlc.hu
Horoszkóp

Direktbe fordult a Jupiter - ezt hozza nekünk

Direktbe fordult a Jupiter – ezt hozza nekünk

A Jupiter eddig hosszú ideig visszafelé haladt, most végre direktbe fordult, azaz előre megy. Nézzük, mit jelenthet számunkra ez a fordulat.

Bölcsesség

Amikor egy bolygó visszafelé halad, az általában valamilyen fajta nehezítést, blokkot akadályt hoz. Mivel a Jupiter a bölcsesség és a kitágulás bolygója, előre felé haladva nagyban támogathat minket a hasznos tudás megszerzésében, és abban, hogy bölcsen tudjunk hozzáállni a dolgokhoz.

Növekedés

A Jupiter a növekedés bolygója is és éppen a Bikában halad, ami pedig az anyagi jólétet is jelképezi, így a bolygó direktbe fordulása sokaknak anyagi fellendülést is hozhat. Nem magától persze, hanem a dolgok amikért az ügy érdekében dolgoztunk és dolgozunk, most elkezdhetnek jó irányt venni.

Direktbe fordult a Jupiter - ezt hozza nekünkSzerencse

A Jupiter a szerencsét is jelképezi, így az irányváltása hirtelen szerencsés fordulatokat, meglepően szerencsés helyzeteket is hozhat. Szóval, ha most vágysz valamire, vagy olyan dologba vágnál, amit eddig nem mertél megtenni, akkor most érdemes lépni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top