nlc.hu
Horoszkóp
Ez a levegő csillagjegyűek sorsfeladata

Ez a levegő csillagjegyűek sorsfeladata

Ebben az évben a levegő jegyeknek a következő sorsfeladatot kell beteljesíteniük.

Ikrek

Nem tudod megfejteni a sorsod titkát. El kell fogadnod, hogy ez olyasvalami, amit nem tudsz észből megoldani. A végletek embere vagy: egyszer szárnyalsz és gondtalan vagy, máskor pedig magadba roskadsz, és nem látod a kiutat. Éppen ez az, amin dolgoznod kell idén. Egy olyan belső egyensúly megtalálása, ami az egész életedre hatással lesz.

Csillagjegyek és a sorsfeladat

Fotó: Unsplash

Mérleg

Állandóan két véglet között ugrálsz, kimerítő ez a döntésképtelenség. Mindenkit támogatni akarsz, mindenkinek szeretnél megfelelni. Így nem mehet tovább az életed! Képes vagy a harmóniára, csak engedd el a görcsös akarást. Felül kell kerekednek önmagadon. Ha ez megvan, nem lesz más dolgod, mind kiválasztani azokat az embereket, akiknek segíteni akarsz.

Vízöntő

Az életben csakis a függetlenséget, a szabadságot értékeled. Minden szabályt, más által alkotott elképzelést korlátnak érzel. Tartsd meg a szabad, kreatív lényed, és tanulj meg részt venni mások életében is. Az emberi kapcsolatok nem jelentenek béklyót, korlátokat. Akik szeretnek, szintén megtanulják, miként lehet veled együttműködni. Neked kell először változtatni, kezd el ma!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top