nlc.hu
Horoszkóp

Szaturnusz hatása a csillagjegyekre 2024-ben

Ezt üzeni a csillagjegyednek 2024-ben a Szaturnusz

A Szaturnusz bolygót az asztrológiában nagy tanítómesternek is nevezik, mert mindig valamilyen jelentőségteljes dologra hívja fel a figyelmet.

A Szaturnusz egy lassú mozgású, erőteljes hatású bolygó, ami senkivel sem viccel: minél inkább homokba dugod a fejed, annál határozottabban próbálja értésedre adni, hogy mit kellene végre meglátod. Ennek fényében jobb tudni, mit akar tőled 2024-ben, és mindenképp érdemes szót fogadni neki!

Horoszkóp ábra az állatövi jegyekkel

A Szaturnusz szigorú, de igazságos

Sokan tartanak a Szaturnusztól, a félelem azonban egyáltalán nem előrevivő: szerencsésebb kihívásként, megoldandó feladatként tekinteni azokra az esetleges akadályokra, amiket ez a planéta az utadba gördít. 

A Szaturnusz, ami nem mellesleg gyakran jelöl ki sorsfeladatot, egészen 2025. május 25-ig a Halak jegyében jár, nagyrészt a második dekádban. Ez azonban nem jelenti azt, hogy csak a Halak-szülötteknek lesz vele dolguk: a Szaturnusz mindenki számára tartogat valamilyen feladatot, mutatjuk is, hogy a te csillagjegyednek mit üzen!

Megnézem
Összes kép (12)

Fotó: Getty Images – amgun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top