nlc.hu
Horoszkóp

Szaturnusz retrogád hatása

Ezt tanítja a csillagjegyednek ezen a nyáron a Szaturnusz

A Szaturnusz ebben az évben a Halak jegyében jár és a nyár közepétől hátráló mozgást végez. Mutatjuk, mit jelent ez rád nézve!

A Szaturnuszt a nagy tanítások bolygójának tartják, de emellett több dolgot is megtestesít: a felelősségvállalást, a kihívásokat, az önismeret elmélyítését vagy például a társadalmi ranglétrán elfoglalt helyedet.

jósnő üveggömböt néz

Úgy visz előre, hogy hátráltat

Nem ritka, hogy visszatartó erővel hat rád vagy olyan eseményeket gördít az utadba, amelyek hátráltatnak és lassításra kényszerítenek. Bár sokan az ellenkezőjét gondolják, hozzásegít ahhoz, hogy elérd a céljaidat és megvalósítsd az álmaidat, ezekért azonban meg kell dolgoznod, a siker nem fog az öledbe hullani. 

A Szaturnusz 2023-ban március 7-ig a Vízöntő jegyében vendégeskedett, majd a Halak jegyébe lépett. Június 17-én itt hátráló mozgásba kezdett, amivel egészen november 4-ig nem fog felhagyni. Ezután egészen 2025 május 25-ig marad a Halakban, azután pedig a Kos jegyét keresi fel. 

Amikor ez a bolygó hátráló mozgásba kezd, a múltból hozhat elő olyan eseményeket, amikkel még dolgod van vagy régebb óta halogatott feladatok befejezésére vesz rá. Felelősségteljes döntéshozatalra és a következmények vállalására is tanít a Szaturnusz, de nézzük részletesebben, mit hoz a csillagjegyednek!

Megnézem
Összes kép (12)

Nyitókép: Getty Images – CREATISTA

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top