Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. szeptember 29. – Kedden jön az első nagy fordulat

Közel öt hónap után a nagy sorsbolygó, a Szaturnusz kedden végre direktbe fordul, és elindul előre. Mostantól mindenki előre tekinthet. Sorsfordító lehet ez a kedd. Napi horoszkóp!

Kos – napi horoszkóp

Amivel hónapok óta nem boldogultál a munkahelyeden, vagy megtorpant valami, amit tavasszal elindítottál, végre ismét sínre kerülhet. Keddtől előre tekinthetsz, de ettől függetlenül ez még nem jelenti, hogy egyik pillanatról a másikra megoldódik, ami eddig elhúzódott. Azért lesz okod bizakodni…

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

A Szaturnusz direktbe fordulása számodra különösen kedvező változás. Amit elkezdtél tavasszal, és szépen haladt maga útján, új lendületet kap. Szaturnusz az idő ura is, ezért az igazán nagy változásokhoz idő kell. Az viszont biztos, hogy tartós és kiszámítható lesz. Neked ez mindennél fontosabb.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Picit döcögősnek érezheted a keddi nap eseményeit. Egyrészt sok mindenre érzékenyebben reagálsz, másrészt valami múltbeli esemény a felszínre törhet ma. Ha így lesz, ne próbáld kikerülni, ez egy lehetőség, hogy véglegesen a helyére tedd az eddig lezáratlan dolgokat.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Már a keddi változás is erőteljesen hat rád. Főleg a kapcsolataid rendeződhetnek a kedved szerint. Önmagában ettől is jobban érzed magad. Figyelj a megérzéseidre, s tegyél a saját belátásod szerint. Mindenképpen érdemes megbocsátani magadnak, és a többiekkel is tisztázhatod a korábbi félreértéseket.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Fontos, hogy vigyázz az egészségedre. Az időjárásnak megfelelően öltözködj, tartsd melegen a testedet, mert most sokkal könnyebben megfázhatsz. Az idegeskedés sem tesz jót az immunrendszerednek. Próbáld megőrizni a higgadtságodat, a nyugalmadat. Persze, az sem jó, ha magadba fojtod az érzéseket. Mozgással vezesd le a feszültséget.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Megkönnyebbülést hoz neked a Szaturnusz direktbe fordulása. Keddtől egyre inkább előre tekinthetsz, és foglalkozhatsz a jelen és a jövő legfontosabb feladataival. A múlt kevésbé hat rád mostantól. Leteheted a terheket, s fontos is, hogy megtedd a legfontosabb lépéseket. Mindazt, amit eddig halogattál…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

A hét első igazán érezhető változása kedden érkezik

A hét első igazán érezhető változása kedden érkezik (Fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Már kedden is érezheted, hogy a családi konfliktusok egyre kevésbé feszítenek téged. Mostantól könnyebben értesz szót a környezeteddel, remélhetően mindenki nyitottabb és elfogadóbb lesz. Persze, nem oldódik meg egyik napról a másikra, ami hónapok óta húzódik, de némi előrelépésre mindenképp számíthatsz.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Szinte biztosan számos olyan helyzetet hozott eléd a múlt, amit nem tudtál higgadtan megbeszélni a környezeteddel. Keddtől egyre inkább megtalálod a közös témákat, és azt is tudni fogod, hogyan fejezd ki magad a lehető legjobban. Ha kell, kérj bocsánatot, és te is bocsáss meg másoknak. Ez a kulcsa a jövődnek…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Amit már tegnap is éreztél, kedden beteljesedik. Nagyon pozitív lehetőséget jeleznek a bolygók számodra. Termékeny gondolataid lehetnek, amelyeket érdemes felírnod, mert a jövőben biztosan használni tudod még ezeket. Az estét mindenképpen töltsd a pároddal kettesben…

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Hónapok óta erre napra vártál: uralkodó bolygód, a Szaturnusz a jegyedben végre elindul előre, s mostantól erőteljesen támogatja a céljaidat, a törekvéseidet. Ami megtorpant a múltban, új lendületet kap. Mondhatni, sínre kerül az életed. Persze, nem oldódik meg minden azonnal, de mostantól előre tekinthetsz.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Amit elindítottál tavasszal, aztán valahogy mégsem jutottál vele célba, keddtől új energiát, új lendületet kap. Érdemes elővenni ezeket a korábbi terveket, és tiszta fejjel átgondolni újra. A sorsszerű változások szépen lassan elindulnak az életedben. Készülj már most az új lehetőségekre!

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Különleges fordulatot jeleznek a bolygók már kedden is. Persze, ezt még kézzel foghatóan nem érzékelheted, de azt igen, hogy ami megtorpant, és nem jutottál vele dűlőre, új esélyt kap. Szép napra számíthatsz, minden okod megvan a bizakodásra. Jól is teszed, ha sokat mosolyogsz…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top