nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy, akiket támogatnak az angyalok

3 csillagjegy, akiket támogatnak az angyalok

Az angyalok azoknak a csillagjegyeknek segítenek a leginkább, akiknek szüksége van rá.

Oroszlán

Ha Oroszlán vagy és van gyermeked, vagy valaki, akit gyermekedként szeretsz, az utóbbi hónapokban úgy érezhetted, közel sem volt túl szoros a kapocs köztetek. Nem tudtatok elég időt szánni egymásra, vagy egyszerűen nem voltál elég türelmes. Metatron arkangyal siet most a segítségedre, és már ezen a hétvégén érezheted, hogy gyengéd támogatása egymás felé terel titeket.

Segítő angyalok

Fotó: Unsplash

Nyilas

Most anyagilag vagy szorultabb helyzetben, és a nagy lazaságot egyedül még megengedhetnéd magadnak, de a szeretteid, a családod biztonsága miatt aggódsz.
Ariel arkangyalnak van hatása az anyagiak felett, az útmutatásával tudatosabbá válhatsz az anyagi ügyek tekintetében. Átmenetileg szerencsés pénzügyi helyzeteket is elősegít.

Vízöntő

Csillagjegyed sajátossága, hogy szereted megfejteni a titkokat, de a családi ügyek mindig érzékenyebb témát jelentenek. Nem tudhatod, mit hoz a felszínre egy feltárt trauma, akár nálad, akár a családtagok esetében.
Raziel arkangyalt hívd, készen áll rá, hogy a megértésben és az elfogadásban társadul szegődjön. Abban is segít, hogy gyengéden és érthetően add tovább a többieknek, amire rájöttél.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top