nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek, akiket érzelmek árja vár – Szerelmi horoszkóp 2024. január 13-14.

Úgy érezheted, hogy esetlenül fejezed ki érzéseidet, de ne aggódj emiatt. A lényeg, hogy bárhogyan, de kimutasd szereteted párod felé.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Engedd, hogy a vágyaid vegyék át az irányítást. Ha hű maradsz ahhoz, ami igazán vonz, őszinte maradsz magadhoz és párodat sem csapod be. Semmiképp ne húzd fel magad, különösen ne vetítsd rá kedvesedre azt, ami valójában saját magadban zavar.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bármilyen érzés, érzelem tör is most rád, ne ijedj meg, de ne is vedd félvállról. Foglalkoznod kell vele akkor is, ha elsőre ez nehezedre esik. Ha sikerül megteremtened a megfelelő körülményeket, könnyebb lesz pároddal kommunikálnod és az összhang felé lépni.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Negatív érzések is jöhetnek, nemcsak pozitívak, légy felkészült. Lehet, hogy segít, ha megosztod élményeidet pároddal, lehet, hogy így több közös pontokat találtok, melyek mind erősítik köteléketeket. Ehhez most megbízhatóságodon is gyúrni kéne.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Fogadd el, fogadd be kedvesed érzelmeit és te is sugározd felé a tiédet. Ha figyelsz, egyértelműen megérzed, hogy mikor van szüksége egy kis romantikára. Ne ess kétségbe, ha ebben nem vagytok most egy hullámhosszon, lehet, hogy az összehangolódáshoz több idő kell.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Most nagy hangsúlyt fektethetsz az érzelmeknek és a romantikának. Akár rózsaszín felhőkben is lebeghettek, ha semmi sem árnyékolja be kapcsolatotokat a hétvégén. Ragadd meg ezt a szerencsés helyzetet, mert utána jó hatásában is fürdőzhettek.

Szerelmespár

Fotó: Getty Images

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hangolódj szerelmedre és szerelmes érzelmeidre, semmiképp se engedd, hogy maximalizmusod árnyékot vessen kedvesedre vagy kapcsolatotokra. Ha jól indítjátok a napot, vagyis felszabadult, harmonikus érzelmekkel, az csak még intenzívebbé válhat a hétvége folyamán.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Vállald magad és az irányt, amerre vonzalmad visz. Ez az őszinteség segít tisztán tartani kapcsolatodat, ráadásul az önbizalmadat is megerősítheti. Ha képes vagy jobban megnyílni, párod jobban megértheti belső mozgatórugóidat.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ez most a mély érzelmek hétvégéje lehet, ne riadj vissza a romantika semmilyen formájától. Akár a szórakoztatás, akár a szenvedély irányába mozdulsz el, fontos, hogy párodat arra inspiráld, hogy kövessen téged, de semmiképp se kényszerítsd (szelíden sem) semmire.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szeretetedet és rajongásodat nem olyan nehéz kifejezni, az viszont igazán kihívást jelenthet, hogy összhangban legyél pároddal és a megfelelő helyzetben a tökéletes dolgot mondd neki. Ha nem így teszel, sajnos, az elutasítással is számolnod kell.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ki kéne fejezni vágyaidat párod felé. Ha nem kérsz egyértelműen, valószínű, hogy nem pontosan azt kapod majd, amit igazán szeretnél. Te is megérdemled a törődést. Lazulj bele a hétvégébe és érzelmeid árjába!

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szerencsétlenül érezheted magad, mintha érzelmi csapdába kerültél volna. Csak nyugalom, vannak, lehetnek ilyen napok. Csak arra figyelj, nehogy ez a feszültség felesleges vitába torkolljon kedveseddel.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szombat még hozhat kellemetlen, nehéz helyzetet, de vasárnapra rátalálsz önmagadra és igazi erődre. Ezt párod is észreveszi és értékeli, csak merd kifejezni, merj önmagad lenni. Mély empátiáddal ráérezhetsz minden rezdülésére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top