nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik a legnehezebben mutatják ki az érzéseiket

Ezek a csillagjegyek mutatják ki a legnehezebben az érzéseiket

Ezek a csillagjegyek nagyon zárkózottak, nehezen mutatják ki az érzéseiket.

Bak

Meg van győződve róla, hogy az érzelmek kimutatása a gyengeség jele. Szeretne nagyon jó lenni a párkapcsolatban, de nem tudja természetesen csinálni. Sokszor bújik a munkája mögé, de ha túlzásba viszi, nem biztos, hogy kitartasz mellette. Nehéz megnyitni, nehéz kezelni a helyzetet. Sok türelem kell ahhoz, hogy kimutassa az érzelmeit.

Csillagjegyek és az érzelmek

Fotó: Getty Images

Vízöntő

Mély érzései vannak, de a legfurcsább módon mutatja ki. Ez az egész „érzelem-dolog” nehézkes számára, hiszen nincsen hozzá egy racionális tájékoztató. Éppen ezért legyél türelmes vele, sokszor ebből adódik, hogy kedveskedni próbál, de teljesen mellétrafál. Ha megbizonyosodtál róla, hogy tényleg szeret, csak máshogy: maradj, és próbálj meg ráhangolódni.

Szűz

Ha a Szűz jegyű párod folyton megmérettetések elé állít, nem jelenti azt, hogy nem szeret. Sajnos nagyon nehezen bízik meg másokban, és ezt nehezíti, hogy elképesztő magas elvárásai vannak. Ha már együtt vagy vele, nem lehet rossz a helyzeted, sokat kell dolgozni vele a kapcsolatban is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top