nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek mániája

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon fura mániája van

A következő csillagjegyeknek nagyon furcsa szokásaik vannak. Nagyon meglepő a mániájuk.

Bika

A Bika hedonista, mindent imád, ami evés, ivás, finom illatok és alvás. Mániája, hogy a kiváló alváshoz a legfinomabb ágyneműre van szüksége. Ha egy Bika anyagilag bajban is van, egy biztos, hogy a legjobb minőségű szatén ágyneműhuzatra soha nem fogja sajnálni a pénzt. Fura egy mánia, de ha Bikával élsz együtt, akkor ezt el kell fogadnod.

Szűz

Annyira becsületes, és annyira tiszteli a szabályokat, hogy soha nem lenne képes bliccelni. Lehet akármilyen vészhelyzet, még ha ellopják a pénztárcáját, akkor is inkább hazagyalogol. Szeret kényelmesen utazni, de rémálma, hogy mindenki előtt megszégyenül. Mániája ez a jegykérdés, annyira ráfeszül, hogy azt már a környezete is nehezen viseli.

Csillagjegyek, akik mániásak

Fotó: Getty Images

Bak

A legjobb vezetői képességekkel rendelkezik, és nem csupán a munkájában szorgalmas és példás. Szereti a családját, de bizony az irányítást nem hajlandó másnak adni. Szeret otthon is főnök lenni, de nem olyan szigorú, mint a munkahelyén. Ettől függetlenül nehezen teszi le a munkahelyén a feladatkörét, otthon is szeret mindent az irányítása alatt tartani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top