nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy furcsa mániája

A Vízöntő titokban mindig hord magánál egy pár mamuszt

Lehet, hogy az Ikrek frizurája meghökkentő, de inkább örülj neki, hogy színessé teszi a világot!

Attól csodálatos a világ, hogy sokfélék vagyunk, rengeteg színes, furcsa megjelenéssel és szokással. Próbálj minden ilyet nyitottsággal, derűvel nézni: ami neked szokatlan, az másnak öröm, még másnak pedig kényszer. A Vízöntő muszájból visel gyapjúzoknit, de ha már így van, miért ne dobná fel vele a környezetet?

színes hajú nő

Fotó: Unsplash

Ikrek: bámulatosan bánik a színekkel

Minden bizonnyal a személyiségéből fakad, hogy ennyire bátran használja a színeket. Élénkzöldet, citromsárgát, vagy éppen pirosat és rózsaszínt együtt. Ő lesz az első, aki bevállalja a szivárványszínű frizurát: kit érdekel, ha megbámulják? Szívesen ad tanácsot a barátainak, illetve bármit kölcsönbe a szekrényéből. A lakása is csupa szín, öröm nála vendégeskedni, főleg borús téli napokon.

Mérleg: az Ikrekkel ruhaboltot nyithatna

Na jó, míg az Ikrek csak a színekért van oda, ő az állatöv hatalmas gyűjtője. Mániája a divat, és addig nem nyugszik, amíg olyan lakása lesz, ahol óriási gardróbszoba tiszteleg a szenvedélyének. Naprakész a trendekben, külföldi divatmagazinokat járat, és a tengerpart helyett is Milánót választja nyaralása színhelyéül. Néha panaszkodik, hogy nincs már hely az újabb daraboknak: szervezz vele lakásvásárt, örülni fog!

Vízöntő: csak a zoknikat kérné a Mérlegtől

Nála nem divatról van szó, de bárhova megy, mindig visz magával egy kötött zoknit, vagy mamuszt, és ha már kell, akkor miért ne lehetne bolondos? Ugyanis szegénynek nagyon rossz a keringése, és ha tisztában ennek a fontosságával, mindig melegen tartja a lábát. Ne lepődj meg, ha vendégségbe rénszarvasos mamuszt visz magával, az üdülésre pedig egy forróvizes palackot. 

(via astrologyanswers)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top