nlc.hu
Horoszkóp

Ezért szeretjük az Ikreket

7 ok, amiért szeretjük az Ikrek jegyűeket

Az Ikrek csillagjegyről talán a kettősség jut eszedbe először. Ő az örök optimista, a társaság középpontja, aki néha mégis búskomor és magányos. De ilyennek szeretjük!

Az Ikrek csillagjegy szülöttei (május 21. – június 21.) tökéletesen leképezi a világ két arcát. A jó a rossz, a sötét, a világos állandó párban állása mutatkozik meg benne. Amikor a negatív vonásai kerülnek előtérbe, egyszer csak föléjük kerekedik, és ismét a pozitív oldalra kerül. Ezzel a szellemi fejlődést is szimbolizálja, hiszen ezt keressük az asztrológiában is: minél jobban megérteni magunkat.

boldog barátnők

Fotó: Unsplash

1.

Ha van egy Ikrek a közeledben, mindig gondoskodik róla, hogy a világ táguljon körülöttetek. Izgalmas embereket ismer, különleges helyeket mutat meg, és mindig van egy szédületes sztorija.

2.

Bármikor számíthatsz rá, ha kell egy kísérő. Családi esemény, puccos munkahelyi parti: mindig tudja, hogyan öltözzön, és hogyan viselkedjen eseményhez illően. Irigykedve kérdik: hol szedted össze ezt a csodát?

3.

Segítőkész barát, partner. Nem az a fajta, aki minden dátumot észben tart, lehet, a szülinapodat is elfelejti. De váratlan ajándékokkal lep meg folyton, tudja, hogy mit szeretsz igazán, és ha hirtelen segítségre szorulsz, soha nem mond nemet.

4.

A legjobb beszélgetőpartner. Ha le vagy törve, egy pár perces telefonbeszélgetés elég, hogy visszatérj az életbe. Bátorít és megnevettet, a legreménytelenebb szituációban is.

5.

Képes több oldalról nézni egy helyzetet – ha nem róla van szó… Amikor nehéz döntés előtt állsz, őszintén elmondja majd, mit gondol, sok szempontból elemezve a dolgokat.

6.

Optimizmusa ragadós, rendkívüli módok képes ösztönözni pozitív irányba. Ha apróságok miatt nyafogsz, lehurrog: az élet túl rövid, hogy a felesleges dolgok miatt szenvedjünk! Tökéletesen igaza van.

7.

Feltétel nélkül szeret és elfogad. Nem ítélkezik, és a társaságában annyira önmagad lehetsz, amennyire már rég voltál. Nyitottsága és életigenlése segít neked, hogy elfogadd minden vélt, vagy valós hibádat, és mások előtt is vállald magad. Szabad leszel mellette, mint a madár!

(via buzzfeed)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top