nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

A növő Hold támogat az évkezdésben – Heti holdhoroszkóp 2024. január 17–23.

Legyen szó projektkezdésről, otthonod szépítéséről vagy kapcsolataid ápolásáról, a növő Hold támogatja törekvéseidet.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – január 17.

A Hold: nő
Jegy: Kos

Ma csupa olyan dologba vágj bele, amihez lendület és friss erő kell. Akár új projektet is érdemes ma indítani, ezt nemcsak a növő Hold energiája, hanem a Kos újító, kezdeményező ereje is támogatni fogja. Ma az edzéshez és egyéb, aktivitást igénylő tevékenységhez is az átlagosnál több erőd lehet.

CSÜTÖRTÖK – január 18.

A Hold: nő
Jegy: Kos, 09:13-tól Bika

A mai nap ideális arra, hogy használd teremtőerődet és valami szépet hozz létre. Nem kell ehhez művésznek lenned, de az elengedhetetlen, hogy bízz kreativitásodban és bátran támaszkodj rá. A legapróbb részlet is számíthat, bármi, amivel egy kis szépséget csempészel a hétköznapokba.

PÉNTEK – január 19.

A Hold: nő
Jegy: Bika

Bár még nincs hétvége, de valami kis finomság beleférhet a napba, engedd ínyenc énedet a felszínre törni. Estére pedig igazán kicsípheted magad, bármilyen programot is terveztél, add meg a módját. Legyen ez az este igazi feltöltődés, rád fér egy sűrű hét után.

SZOMBAT – január 20.

A Hold: nő
Jegy: Bika, 14:58-tól Ikrek

A mai nap remek alkalom arra, hogy valami különlegességet főzz szeretteidnek. Nem kell az egész menüt megújítani, lehet köztük régi, jól bevált étel, ami mindenki kedvence, de legalább az egyik fogás legyen kísérleti újdonság. Legközelebb már ez lesz a családi kedvenc!

VASÁRNAP – január 21.

A Hold: nő
Jegy: Ikrek

Ma mozdulj ki otthonról, még ha némi ellenállást is kell leküzdened. Legalább egy kicsit vesd bele magad valamilyen külső aktivitásba, függetlenül attól, hogy milyen idő van. A fejedet és a tüdődet is alaposan ki kéne ma szellőztetni, így sokkal frissebben vághatsz majd bele az új hétbe.

Copfos lány a Hold előtt

Fotó: Getty Images

HÉTFŐ – január 22.

A Hold: nő
Jegy: Ikrek, 22:52-től Rák

Jó lenne a hetet kapcsolatépítéssel kezdeni. Ha pedig csupa régi ismerőssel találkozol, akkor szakítsatok időt egy közös kávészünetre vagy akár egy közös ebédre, ahol jól kibeszélgethetitek magatokat. Új, kreatív ötleteitek támadhatnak, illetve a másik ötletére is nyitottabban tudtok rálátni és építően reagálni.

KEDD – január 23.

A Hold: nő
Jegy: Rák

Ma különösen figyelj kapcsolataidra. Minél nagyobb empátiával közelítesz a másik emberhez, annál inkább ráérezhetsz, hogy az adott helyzetben hogyan is kéne reagálni vagy viselkedni. Ezzel támogathatod, hogy jó irányba menjenek a dolgok.

Ez is érdekelhet Csillagjegyek és az alvás Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top