nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek az átalakulás küszöbén – Heti angyalhoroszkóp 2024. január 16–22.

Áttörés jöhet olyan ügyekben, melyek már régóta hevernek megoldatlanul.

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy ha megvillantod kreativitásodat, azzal pontot tehetsz egy régi ügy végére. Lehet, hogy most titokzatosságod akadályoz valamiben, lehetne legalább néhány fátylat fellebbentened a szeretteid előtt az angyalhoroszkóp tanácsa szerint.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy ne félj kapcsolataid vagy társadalmi helyzeted esetleges átalakulásától. A változás hosszú távon jó irányba vihet, még akkor is, ha most kicsit ijesztőnek tűnik. Új szemmel nézve a dolgokra új távlatokat nyithatsz magad előtt.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy radikális változás és átalakulás várhat rád, de nyugodj meg, mert ez egy hosszú folyamat, most csak a kezdeti lépések várhatóak. Vesd össze saját elvárásaidat másokéval. Bátran előtérbe helyezheted most a sajátjaidat.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy életfilozófiád megóv a csalódások okozta mély sebektől. Hited és álmaid másoknak is gyógyírt nyújthatnak. Pénzügyeid változása várható, de lehet, hogy ez csak egy hosszú átalakulási folyamat kezdete.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy érdemes most végignézni mind életmódodat, napi rutinjaidat, mind munkafolyamataidat. Lehet, hogy jól jönne valamelyiknél egy kis (vagy akár nagyobb) változtatás. Az angyali erők most segítenek ebben, láss hozzá!

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy a hétköznapok menetében sem árthat egy kis változtatás, új rutin, valami, ami új szikrát visz életedbe. Merj te magad változtatni, akár még a berögzült szokásaidon is, így szinte észrevétlenül alakítod új életedet.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy bátran belevághatsz minden olyan újításba, mely azt szolgálja, hogy nemcsak egészségedre vigyázz, hanem közérzetedet, hangulatodat is ápold. Legyen időd magadra is!

Hölgyalak, átalakulás, újjászületés

Fotó: Getty Images

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy gondold végig, hogy jó úton vagy-e ahhoz, hogy magánéletedet helyre tedd, és családod jólétét megőrizd. Mindenképp egyeztess a többiekkel, beszéljetek akár kényes témákról is, a fontos, hogy közös megegyezésre jussatok.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy folytasd erőfeszítéseidet céljaid eléréséért. Minél nyitottabban kommunikálsz másokkal, annál több inspirációt kaphatsz. Ha valahogy anyagi segítséghez jutsz, fontold meg jól, hogy hogyan tudnád hosszú távú terveidre fordítani.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy bátran vesd bele magad abba, ami igazán érdekel. A hobbidra is kéne időt szánnod és arra is, hogy megtaláld azt az önkifejezési formát, ami igazán a te tereped. Mindez szükséges lesz ahhoz, hogy rálépj az igazi átalakulás útjára.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy hamarosan eljön a te időd, az önazonosulás és önmagad felvállalásának kiteljesedése. Kövesd belső megérzésedet, intuíciódat! Azt is vizsgáld meg, hogy ötleteidet hogyan tudnád minél kisebb pénzügyi befektetéssel formába önteni!

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy most teljes erőddel haladhatsz a céljaid felé, nem kell a körülmények kedvező összeállására várakoznod. Valami gikszer úgyis mindig adódik, ne várd a tökéletességet. Tápláld lelki és mentális jóllétedet is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top