nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik nem engednek az igazukból

Csillagjegyek, akik nem engednek az igazukból

Nem létezik más, csak az ő igazságuk, amihez tartják is magukat.

Szűz

A Szüzek a tökéletesség legfőbb megtestesítői és csak az ő igazuk létezik. A végletekig ragaszkodnak ahhoz, amit ők maguk igaznak vélnek és olyan kitartással képesek érvelni mellette, hogy azzal akár még a legelszántabb vitapartnereiket is képesek összezavarni. Még akkor is képesek meggyőzni valakit, amikor tényleg nincs igazuk. De olyan szinten meg vannak győződve a saját igazságukról, hogy más opciót el sem fogadnak.

Csillagjegyek, akik a saját igazukat hajtják

Fotó: Getty Images

Mérleg

A Mérlegek, ha akarnak, igencsak manipulatívak tudnak lenni. Ez pedig leginkább olyankor ütközik ki, amikor a saját igazukat akarják ráerőltetni másokra. Ők is a végsőkig ragaszkodnak az igazukhoz, még akkor is, ha időközben rájönnek, hogy tévednek. Ebben az esetben továbbra is úgy viselkednek, mintha igazuk lenne. 

Bika

A Bika szülöttei eleve rendkívül makacs természetűek, de a makacsságuk többszörösen felerősödik olyankor, amikor a saját igazukhoz ragaszkodnak. Bár kétségkívül intelligensek és általában jól informáltak, illetve műveltek is, de legalább ennyire arrogánsak is, éppen emiatt pedig gyakran ellenszenvet vált ki, ahogyan az igazukat hangoztatják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top