nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek akiknek mindig igazuk van

Ezek a csillagjegyek azt hiszik, hogy mindig igazuk van

A büszke, a meggyőződéses, a manipulatív és a makacs... Őket aztán biztosan nem győzöd meg arról, hogy nincs igazuk.

A most következő négy csillagjegy szülöttei bizony nem azok az emberek, akik valaha is kételkednének a saját igazukban… 

Oroszlán

Az Oroszlánok számára az élet egy színpad, melyen természetesen ők alakítják a főszerepet. Végtelenül büszkék és gyakran egocentrikusak, ebből adódóan pedig fel sem merül bennük, hogy ha valaki egy adott kérdésben esetleg mást állít, mint ők, annak akár is igaza lehet. Sőt! Lényegében elvárják, hogy vagy érts egyet velük, vagy változtasd meg az álláspontodat az övékével megegyező módon. Ha pedig mégiscsak bebizonyosodik, hogy tévednek valamiben, azt is legfeljebb saját maguknak, legbelül vallják be, nyíltan beismerni soha nem hajlandók.  

Szűz

A Szüzek vérbeli perfekcionisták, a tökéletesség legfőbb megtestesítője pedig számukra a saját igazuk. A végletekig ragaszkodnak ahhoz, amit ők maguk igaznak vélnek és olyan kitartással képesek érvelni mellette, hogy azzal akár még a legelszántabb vitapartnereiket is képesek összezavarni. A jegy szülötteit nem a büszkeség, de még csak nem is a konokság hajtja ilyenkor, hanem a szilárd, megingathatatlan és valóban őszinte meggyőződés, amiből képtelenség őket kibillenteni.

Magabiztosság

Illusztráció: Getty Images

Mérleg

A Mérlegek egyik legbosszantóbb tulajdonsága, hogy ha akarnak, igencsak manipulatívak tudnak lenni. Ez pedig leginkább olyankor ütközik ki, amikor a saját igazukat akarják ráerőltetni másokra. Számukra mindez egyfajta játék, ezért ha időközben rájönnek, hogy tévednek, attól még szemrebbenés nélkül, továbbra is úgy viselkednek, mintha igazuk lenne. 

Bika

A Bika szülöttei eleve rendkívül makacs természetű emberek, ám a makacsságuk többszörösen felerősödik olyankor, amikor a saját igazukhoz ragaszkodnak. Bár kétségkívül intelligensek és általában jól informáltak, illetve műveltek is, ám legalább ennyire arrogánsak is, éppen emiatt pedig gyakran ellenszenvet vált ki, ahogyan az igazukat hangoztatják. Ellenérvként minden vitás kérdésben csak és kizárólag száraz tényeket fogadnak el, ám ha ezek minden kétséget kizáróan rámutatnak a tévedésükre, akkor kénytelen-kelletlen, de végül azért elismerik azt.

via

Még több horoszkóp

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top