nlc.hu
Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy mindent elfelejt

Ez a 3 csillagjegy mindent elfelejt

Ők valóban azok a jegyek, akik tényleg mindent elfelejtenek, és ezzel az őrületbe kergetnek.

Kos

A Kosok pörgős életet élnek, rendszerint több mindent csinálnak párhuzamosan, ennek következtében pedig megtörténik, hogy a nagy pörgés közepette elfeledkeznek dolgokról. Mivel a memóriájuk alapvetően nagyon jó, ezért a fontos ügyeket mindig fejben tartják, azonban az apróságok vagy az olyasmik, amiknek személy szerint nem tulajdonítanak kellő jelentőséget, könnyen elvesznek a rengeteg információ között.

Csilagjegyek ls a feledékenység

Fotó: Getty Images

Ikrek

Az Ikrek szülötteit rendkívüli módon frusztrálja a feledékenységük, ebből adódóan sokat stresszelnek is azon, hogy csak azért is mindent a fejükben tartsanak, de az ilyesfajta erőlködés gyakran éppen ellenkezőleg sül el. A kapkodás sosem hoz szervezettséget.

Vízöntő

A Vízöntők elképesztően kreatívak, a fejük mindig tele van ötletekkel, emlékekkel, szokatlan tervekkel, mindeközben azonban nincs kapacitásuk arra, hogy olyan hétköznapi dolgokat is megjegyezzenek. Az ilyen információkat egész egyszerűen túlságosan unalmasnak találják ahhoz, hogy a memóriájukat ezekre pazarolják. Nem tulajdonítanak a feledékenységüknek nagy dolgot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top