nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik csapnivaló vendégek

Csillagjegyek, akik csapnivaló vendégek

Nem könnyű velük az élet, sem a vendégeskedés.

Ikrek

Ha egy Ikrek hosszabb időre marad nálad, akár szívességet kérve tőled, ne számíts arra, hogy cserébe apró figyelmességet vagy segítséget (például a házimunkában) fogsz kapni. Ő ezt teljesen feleslegesnek gondolja, így kihagyja a te életedből is. Ne legyenek illúzióid, de cserébe szórakoztató társaságod lesz, ez biztos de vagy megszoksz vagy megszöksz.

CSillagjegyek, akik pocsék vendégek

(Fotó: Getty Images)

Nyilas

Egy jó vendég felajánlja, hogy segít. Amikor azonban a Nyilas meglátogatja barátait vagy rokonait, valóban kikapcsolódásra vágyik, így ne számíts rá, hogy étellel megrakott edényeket visz vagy akár segít az italok felszolgálásában. Ő nagyon jól elvan, de el is várja, hogy kiszolgálják.

Rák

Habár a Rák alapjáraton nem tartozik a legszörnyűbb vendégek közé, van azonban néhány olyan megmozdulása, ami miatt mégis szerepel a felsorolásban. Mivel rendszerető, jobb, ha a fogadása előtt kitakarítasz, mert ő az, aki rá fog mutatni minden poros felületre. A kritikussága sokszor már bántó tud lenni. De vedd észre: nem direkt csinálja, nem akar megbántani, ő ilyen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top