nlc.hu
Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegyek csapnivaló vendég

Ez a 3 csillagjegy csapnivaló vendég

Ezek a csillagjegyek nagyon rosszul tudnak viselkedni vendégségben.

Ikrek

Ha egy Ikrek hosszabb időre szándékozik nálad maradni, akár szívességet kérve tőled, ne számíts arra, hogy cserébe figyelmességet fogsz tőle kapni. Semmi nem tetszik neki, mindenen fanyalog. Nagyon nehéz kezelni, és a társaság többi tagjának is képes a hangulatát szegni.

Csillagjegyek és a vendégség

Fotó: Unsplash

Nyilas

Egy jó vendég felajánlja, hogy segít a házigazdának az ételkészítésben, különösen, ha nagy társasággal érkezett. Amikor azonban a Nyilas meglátogatja barátait vagy rokonait, valóban kikapcsolódásra vágyik, így nem számíthatsz rá, hogy étellel megrakott edényeket visz be, vagy akár segít az italok felszolgálásában. Ő tökéletesen elüldögél, beszélget, jól érzi magát, és még el is várja, hogy kiszolgálják.

Rák

Való igaz, a Rák alapjáraton nem tartozik a legszörnyűbb vendégek közé, van azonban néhány olyan megmozdulása, ami miatt mégis ezen a listán a helye. Mivel rendszerető, jobb, ha a fogadása előtt kitakarítasz, mert ő az, aki rá fog mutatni minden poros felületre. A kritikusságát nehéz tolerálni. Az pedig nagyon kellemetlen lesz, ha még el is kezd takarítani. Kínos helyzet, de a Rák képes rá….

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top