nlc.hu
Utazás

Botrányos szállodai történetek

A fürdőkádat használta vécének a vendég – szállodások extrém történetei

Nem minden vendég egy leányálom... Olyan, szállodai történetek következnek, ahol joggal döbbentek meg a szálloda dolgozói.

Hátborzongató, hogy milyen váratlan helyzetekkel találkozhatunk, ha nem a megfelelő szállást sikerül kibérelnünk egy utazásnál. De nem csak minket érhet hidegzuhany, hanem a szállodák munkatársait is, néhány általuk mesélt történet tényleg hajmeresztő!

Az ottfelejtett macska

Egy barcelonai szállodában a takarítószemélyzet egy táskát talált egy üresen hagyott szobában. A utazótáska tartalma pedig meglehetősen szokatlan volt: egy macska nyávogott benne. A szálloda persze felvette a kapcsolatot a vendégekkel, de ők közölték, hogy már elutaztak, és nem áll szándékukban visszamenni a cicáért. Szegény, elhagyott állat végül egy állatmenhelyen keresztül új gazdikra talált. Remélhetőleg ők már sokkal nagyobb odafigyeléssel bánnak vele…

Fotó: GettyImages

Fotó: GettyImages

A rajtakapott szerető

Egy párizsi boutique hotelben egy pár közösen érkezett hétvégézni, a férfinak viszont egy napra el kellett hagynia a szállást munkaügyben. Ahogyan az a legkellemetlenebb történetekben gyakori fordulat, itt is hamarabb érkezett vissza, hogy meglepje a nőt. Csakhogy az ágyban nem egyedül találta a barátnőt, hanem egy másik férfival. A hangzavarra a szálloda személyzete érkezett ki a szobához, közbenjárásukkal szerencsére nem fajult tettlegességig a konfliktus. De persze valószínűleg túl nagy békülésben sem forrt utána össze a két fél.

Fotó: GettyImages

Fotó: GettyImages

Éjszakai koncert

San Franciscóban történt meg, hogy egy nyári hétvégén úgy döntött egy férfi, rögtönzött koncertet ad a szálloda előcsarnokában a zongorán. Szépen játszott és a zene is kellemes volt, csak éppen hajnali 3 óra volt. A férfit a biztonsági őrök beszélték le a rögtönzött koncert folytatásáról, ő pedig azzal érvelt, hogy az éjszakai csendben sokkal szebben szólal meg a zene, mint amikor napközben zaj van. Persze ez az őröket és az időközben kiérkező menedzsert nem hatotta meg, úgyhogy a hangverseny véget ért, valószínűleg az éppen pihenni próbálók nagy örömére.

Fotó: GettyImages

Fotó: GettyImages

Az álmatlan futó

Glasgowban is sajátos döntésre jutott éjszaka egy vendég. Arra lettek figyelmesek az éjfél környékén még ébren lévő vendégek, hogy dübögést hallanak a folyosón. Kiderült, hogy egy férfi sportruhában, de cipő nélkül fut végig a szálloda folyosóin oda-vissza, mint valami éjszakai edzésprogramon. Utólag azzal magyarázta a dolgot, hogy nem tudott aludni, és ez az, ami számára meg szokta oldani az álmatlanságot. Arról nem tudni, hogy végül sikerült-e kipihennie magát reggelig a férfinak…

Fotó: GettyImages

Fotó: GettyImages

Aki vécének használta a kádat

Egy teljesen átlagos kinézetű és megjelenésű vendég távozott Prágában a szobájából, később pedig, a nap folyamán megérkezett oda rendet rakni a személyzet. Nem számítottak arra, ami várta őket, bár a folyosóra kígyózó éktelen bűz már adott nekik okot némi gyanakvásra. A szoba tele volt szeméttel, ételmaradékokkal és üres italos dobozokkal, a berendezés romokban hevert, az igazán megrázó látvány pedig a fürdőszoba volt. Kiderült, hogy a szagok forrása nem más, mint a kád, melyet egyértelműen a vécé helyett használt a vendég.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top