nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akiket nem sok öröm ér a héten

Csillagjegyek, akiket nem sok öröm ér a héten

Nem lesz túl örömteli ez a hét, de nem szabad kétségbeesni, túl lehet élni.

Szűz

Még bőven van esélyed megvalósítani a vágyaidat, amiket kitűztél erre az évre, de ne erre a hétre tervezd ezt most be. Valahogy semmi sem fog úgy alakulni, ahogy a hét elején eltervezted. Nagyon bosszantó egy dolog ez, de ne keseredj el. A hét közepére már megszokod, hogy ez nem a te heted lesz, és kicsit könnyebben veszed a bosszúságokat.  Próbálj kikapcsolódni, megkeresni a pozitív dolgokat minden rossz ellenére. A lehetőségeid végtelenek, csak rajtad múlik, mit és hogyan érsz el. Nyugodj meg, semmi nincs veszve, ez egy ilyen hét, de ez nem azt jelenti, hogy minden örökre így marad.

Csillagjegyek akiknek lesz könnyű a hét

(Fotó: Getty Images)

Nyilas

Nagyon egyenes és őszinte csillagjegyként ismernek téged a többiek. Nem mellesleg te vagy az, aki pontosan megfogalmazza és kitűzi maga elé céljait. Most nem vagy túl jó hangulatodban, és ezt a környezeted is észreveszi. Napok óta nagy rajtad a nyomást, semmiben sem leled örömöd. Ez nem a te heted lesz, de túléled. A baráti kapcsolataidra figyelj, mert észre sem fogod venni, de úgy megbánthatsz egy hozzád közel álló személyt. Attól, hogy neked nem jönnek össze a dolgok, másokat nem szabad bántanod. Ezt tartsd szem előtt ezen a héten.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top