nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek rosszul veszik az akadályokat

Ezek a csillagjegyek rosszul veszik az akadályokat

Nem nagyon veszik jól az akadályokat, és nem is kitartóak a következő csillagjegyek.

Rák

A Rákok mivel érzékenyek, hajlamosak túlgondolni a dolgokat és a helyzeteket, és általában a legrosszabb forgatókönyveket kreálják a fejükben. A nagy érzelmi hullámzások megnehezítik, hogy egy dolog mellett hosszú távon is kitartsanak. Gyorsan elengedik az adott témát, nem keresnek megoldásokat, inkább szenvednek.

Csillagjegyek és a kitartás

Fotó: Getty Images

Nyilas

Megannyi nagyszerű tulajdonsággal rendelkeznek, de nem szeretnek negatív érzelmekkel foglalkozni, és inkább a jó hangulatban szeretnének elmerülni. Bár egyenesen kimondják, amit gondolnak, gyakran nem próbálnak leülni és nehéz kérdéseket feszegetni, ezért könnyen kifarolnak olyan helyzetekből is, amik már nem túl komfortosak.

Ikrek

Az Ikrek nagyobb problémák esetén, inkább valami olyan dologra fordítják a figyelmüket, amivel könnyebb foglalkozni. A leggyengébb tulajdonságaik között tartozik, hogy amibe belekezdenek, azt nagy eséllyel abba is hagyják. A sok befejezetlenség miatt pedig gyakran veszteségek érik, főleg a felelőtlen ígérgetés miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top