nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp a csillagjegyeknek

Mit tartogat nektek ez a hétvége? – Szerelmi horoszkóp 2024. január 27-28.

Izgalmas randira és csendes otthoni bekuckózásra is rejthet alkalmat az előttetek álló hétvége.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy érdemes lenne közösen terveznetek következő lépéseiteket. Van úgy, hogy fénysebességgel száguldanál, mégis jó lenne, ha most rálátnál minden részletre és hallgatnál párod józan és reális értékelésében. Csak így haladhattok biztonságosan előre.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ügyelj rá, hogy ne ragadj bele a megszokott rutinokba, különösen, ha párodnak nagyobb igénye van érdekes programokra. A kedvéért te is vesd bele magad a közös kalandba, különösen a szombat lesz erre alkalmas. Vasárnapra pedig tervezhettek otthonülős programot.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Óvakodj attól, hogy kedvesed lelkébe gázolj vagy megsértsd valamivel. Persze nem kell úgy járnod körülötte, mintha tojáshéjon táncolnál, de finoman és empatikusan fogalmazd meg véleményedet. A szombat a pezsgő buliké, vasárnapra viszont jó lenne kicsit lelassulni és közös otthonotokra fordítani figyelmeteket.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Inkább szombaton mozduljatok ki és menjetek szórakozni, vasárnap pedig fordítsatok időt otthonotok ápolására, karbantartására. És persze egymásra is jusson minőségi időtök, kölcsönösen elfogadva a másik szeretet-ajándékait. Ne aggódj, mindez beleférhet egyetlen hétvégébe.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy kicsit lassítanod kell ahhoz, hogy nagyobb teret adj annak, ami igazán számít, különösen, ha párkapcsolatodról van szó. Szombaton vedd kezedbe a kezdeményezést és lelkesen vesd bele magad a közös programokba. Vasárnap viszont tényleg lassíts, és inkább a háttérből biztosítsd kedvesedet támogatásodról.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne becsüld alá érzelmeid megosztásának jelentőségét. Különösen, ha kedvesedről és az iránta érzett forró érzéseidről van szó. Persze nemcsak szavakkal, hanem egyéb módokon is kifejezheted szerelmedet. Ha pedig bánt valami, azt is jobb átbeszélni, mint magadban fortyogni miatta…

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Merd felvállalni érzelmeidet és kimutatni is. Ezzel eloszlathatod a félreértéseket. Lehet, hogy megleped párodat nyílt kommunikációddal, de hosszú távon megalapozod ezzel őszinte kapcsolatotokat. Alakítsatok ki kettőtök között egy szilárd és biztos érzelmi teret.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy kisebb érzelmi vihar vár, próbáld kedvesed helyébe képzelni magad, hátha ez segíti a megértésedet. Semmiképp ne öntsd rá azt a feszültséget, ami kialakult benned. Persze kérheted a segítségét, de ne őt hibáztasd. Tiszta fejjel könnyebb lesz döntened.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ügyelj rá, hogy ne szaladjon el veled a ló. Ha döntés előtt állsz, próbáld józan önmérséklettel áttekinteni az érveket és ellenérveket. Párodat is kérdezd meg a dologról, fontos lenne, hogy tiszta szívvel jussatok közös nevezőre.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Élvezzétek felhőtlenül ezt a téli hétvégét. Engedd be kedvesedet védfalaid mögé, bízz benne, hogy nem él vissza ezzel a lehetőséggel. Így érhettek el mélyebb intimitást, ráadásul könnyebben megtaláljátok közös témáitokat, közös feltöltődéseteket is.

Szerelmespár közös sálban összenézve a havas erdőben

Fotó: Getty Images

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha bánt valami, jobb mielőbb megosztani ezt pároddal. Ha csak azt látja, hogy duzzogsz valamiért, az elronthatja a hétvégi közös időtöket, ráadásul a megoldást sem hozza közelebb. Egy szombati pörgős program feledtetheti a nyomasztó érzéseket.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

A hét feszültsége még kísérthet, de valahogy meg kéne találnod a módját, hogy hogyan tudasd pároddal, mire is lenne szükséged. Bárhogy is alakul, szombaton rázd meg magad és lendületesen vesd bele magad a hétvégébe. Randizzatok új és izgalmas helyen!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top