nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Minőségi változást hozhat a telihold – Heti holdhoroszkóp 2024. január 24–30.

Feszültséget, harcot hozhat, ugyanakkor gyökeres változást indíthat el a csütörtöki telihold.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – január 24.

A Hold: nő
Jegy: Rák

Érzékenységed ma extrém módon növekedhet, használd ezt arra, hogy ráhangolódsz szeretteid igényeire. Most eredményesen erősítheted családi kapcsolataidat. Ha otthonodat fejlesztenéd, bővítenéd, még ma, a növő Hold erejét használva tedd meg. Növényeid locsolására is tökéletes a mai nap. Ha pedig szedsz valamilyen vitamint, ne feledd el bevenni!

CSÜTÖRTÖK – január 25.

A Hold: TELIHOLD
Jegy: Rák, 08:39-től Oroszlán

Csúcspontot jelenthet a mai nap, tüzes energiákkal telítve lelkedet. Fejezd be, kerekítsd le a függőben lévő projekteket, hogy új lehetőségek tárulhassanak fel előtted. Kreativitásodat, önkifejező erődet csúcsra járathatod. Nézz körül, mit szeretnél most behozni életedbe?
Azért a másik oldalról se feledkezzünk meg: feszültséget generálhat a mai telihold pl. olyan kérdésekben, hogy ki az úr a házban, vagyis dominanciaharcokra számíthatsz. Ha lehetséges, ne állj bele teljes valóddal a kakaskodásba, keress inkább békésebb és belátóbb megoldási formát. Ha valakivel egyáltalán nem vagy összhangban és nem is látszik a megoldás hosszú távon sem, lehet, hogy ideje elengedni ezt a dolgot vagy kapcsolatot.

PÉNTEK – január 26.

A Hold: fogy
Jegy: Oroszlán

Kreatív energiák törhetnek ma felszínre. Ne lepődj meg, ha önkifejezési igényed megnő, találj ennek formát és nyiss szabad utat az alkotó energiák áramlásának. Ráadásul a tegnapi telihold még érezteti hatását és olyan kezdeményezőerőt, olyan határozottságot sugallhat, ami keresztülvisz az előtted álló nehézségeken. Palánkra fel, ne félj elrugaszkodni és nagyot ugrani saját jövőd felé.

Telihold oroszlánnal

Fotó: Getty Images

SZOMBAT – január 27.

A Hold: fogy
Jegy: Oroszlán, 20:13-tól Szűz

Ne bánd, ha ma középpontba kerülsz, mint a Nap. Sugározd éltető energiádat környezetedre. Lehet, hogy nem figyel rád mindenki, de nagyvonalúan rázd le magadról a sértettséget. Nem könnyű a megbántottságot elengedni, de ha sikerül, igazi békés, lazulós hétvégi nap vár rád.

VASÁRNAP – január 28.

A Hold: fogy
Jegy: Szűz

Bár vasárnap van, de pont úgy jön ki, hogy nincs ennél jobb együttállás a takarításra. Nem kell az egész napot rászánnod, de valamennyi időt érdemes, mert most olyan hatékony és eredményes lehetsz, mintha egy bűvös varázspálcát kaptál volna a kezedbe. Azért egy varázsigénél többre lesz szükség, de hidd el, megéri a befektetett energiát! Emellett a pihenésre, ellazulásra is juthat ma időd.

HÉTFŐ – január 29.

A Hold: fogy
Jegy: Szűz

Kötelességtudóan és fegyelmezetten indíthatjuk ezt a hetet, ha minden jól megy, ma jobban megy majd a koncentráció. Ezt felhasználva vedd előre a nemszeretem feladatokat: ha úgyis meg kell csinálni, jobb mihamarabb túl lenni rajta… A jól végzett munka öröme felpörget és önbizalmunkat is táplálja.

KEDD – január 30.

A Hold: fogy
Jegy: Szűz, 09:05-től Mérleg

Remélhetőleg a tegnapi precíz és fegyelmezett hétkezdet nyugodttá teszi a mai napot. Ha teheted, ma próbálj minél többekkel együttműködni, egyenrangú félként tekintve a másikra. Közös erővel több problémát is magatok mögött hagyhattok és így egy harmonikus este vár otthonodban, amit alakíts a nyugalom szigetévé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top