nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik nem ismerik a humort

Csillagjegyek, akik nem ismerik a humort

Nagyon nem értik a viccet ezek a csillagjegyek.

Bak

Az egyik leghűvösebb, legzárkózottabb és legvisszafogottabb csillagjegy a Bak. Így az sem véletlen, hogy a humort, a szórakozást sem igazán kedveli. Az is igaz, az ő vicceit sem sokan értik. A legtöbben csak nagyokat néznek azokon a megjegyzéseken, amelyeken ő harsányan tud nevetni. A Bak is hajlamos rá, hogy túlzottan komolyan vegye az életét. Pedig ha képes lenne egy kicsit lazítani, gördülékenyebben haladhatna a céljai felé.

Humor és a csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Szűz

A Szűz szerint a kemény munkában nincs helye a humornak. Aprólékos, pedáns, a legapróbb részlet sem kerüli el a figyelmét. A humornak vagy a viccelődésnek nincs helye, főleg, ha a munkáról van szó. Nagyon nem partner abban, hogy szórakozva, könnyeden oldja meg a helyzetet. Mindent túl komolyan vesz.

Kos

A Kos makacs és önfejű. A humorérzéke is többnyire éppen ennyire merev. Mindez csak azért tűnik problémásnak, mert a Kos született vezető, aki szívesen vállalja a felelősséget. A humora fanyar és sajátos, amit nem mindenki ért. Másokon szívesen viccelődik vagy inkább megcsipkedi, de azt már nem nagyon szereti, ha ő a humor célpontja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top