nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Evezz a holderővel békés vizekre – Heti holdhoroszkóp 2024. január 31. – február 6.

A Hold erőteljes hatása segít lavírozni a mindennapok árjában.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – január 31.

A Hold: fogy
Jegy: Mérleg

Ha megbeszélést terveztél a hétre, azt érdemes mára időzítened. Keressétek a megegyezés lehetőségét, olyan középutat, ami mindkettőtöket elégedettséggel tölthet el. Pihenésképp pedig iktass be valamilyen kulturális programot, bár színházba nem nagyon lehet hirtelen felindulásból elmenni, de egy mozizás beleférhet az estébe, akár otthoni filmnézés formájában is.

CSÜTÖRTÖK – február 1.

A Hold: fogy
Jegy: Mérleg, 21:38-tól Skorpió

Ma különös érzékenységgel reagálhatsz a dolgokra, ez jól jöhet, ha kapcsolataid finomításáról van szó, de könnyebben meg is bántódhatsz valamilyen durva vagy ízléstelen reakción. Acélozd meg magad és határozd el, hogy senki nem fog kibillenteni belső, harmonikus állapotodból. Ha segítség kell, folyamodj kedvenc zenédhez, olvasmányodhoz vagy egy szerető családtagodhoz, barátodhoz.

PÉNTEK – február 2.

A Hold: fogy
Jegy: Skorpió

Az a veszély fenyegethet, hogy mély érzéseid vulkánként törnek a felszínre, légy úrrá ezen. A mai nap tökéletes a nagymosásra, a felmosásra, mindenféle vizes takarításra, most hatékonyabban szabadulhatunk meg a szennyeződésektől. Figyelj rá, hogy eleget igyál és kellően hidratáld a szervezetedet, ez most is fontos, nemcsak a nyári hőségben.

SZOMBAT – február 3.

A Hold: fogy
Jegy: Skorpió

Ma vizes jegyben jár a Hold, ne feledkezz meg növényeid locsolásáról. Ha a tegnapba nem fért bele, ma még mindig érdemes mindenféle olyan takarítást, tisztítást elvégezni otthon, ahol a víz erejét hívjuk segítségül. Szenvedélyes nap várhat, próbáld ezt az érzelmi energiát jó irányba terelni és mederben tartani.

Csónakázás a Hold alatt

Fotó: Getty Images

VASÁRNAP – február 4.

A Hold: fogy
Jegy: Skorpió, 07:28-tól Nyilas

Ma érdemes pörgős programot választani, akár családilag vessétek ebbe magatokat, akár egyénileg próbálj ki egy zúzósabb edzést. Most akár emelheted is a lécet, persze azért józan belátással… Ha szeretsz táncolni és van rá alkalom, semmiképp se hagyd ki a bulit!

HÉTFŐ – február 5.

A Hold: fogy
Jegy: Nyilas

Erősen és tettre készen indíthatod el a hetet. Lelkesedésed akár még másra is átragadhat, nézz körül, hogy kinek lehet szüksége egy kis erőbombára. Ha hétköznap szoktál futni, edzeni, ma egy hosszabb alkalmat érdemes beiktatni. Bár a hét eleji pörgés föléd tornyosulhat, ma bizakodva és kellő önbizalommal felvértezve nézhetsz szembe a kihívásokkal. Szabad hinni magadban és az sem baj, ha valami nem megy elsőre…

KEDD – február 6.

A Hold: fogy
Jegy: Nyilas, 13:10-től Bak

A délelőtt még pörgősen, inspirált állapotban telhet, délutánra kicsi lecsendesedhetnek az előre vivő hullámok. Ne bánkódj emiatt, jól jön ez az időszak, hogy összerendezd soraidat, megszabadulj az esetleges koloncoktól és kitartóan, szívósan haladj kitűzött céljaid felé. Most nagy eséllyel nem hagyod, hogy bármi elterelje a figyelmedet az igazán fontos dolgokról.

Ez is érdekelhet Újhold és a csillagjegyek Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top