nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek, akik segítő kezet kaphatnak – Heti angyalhoroszkóp 2024. január 30. – február 5.

Érkezik az angyali segítség, csak vedd észre és ragadd meg.

Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy ha fel is szítják a dühödet, rombolás helyett ragadd meg a derű angyalának kezét és idézd fel, hogy benned is megvan ez a kiapadhatatlan forrás. Az életöröm átlendít a nehéz helyzeteken.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy praktikusságod és gyakorlatiasságod mellett nem árt, ha néha kézen fog a szárnyaló képzelet és angyalszárnyakon emel fel, hogy te is lebeghess kicsit a föld fölött. Nézz körül ebből a távlatból! 

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy bár szinte maga alá temethet a feléd áradó végtelen információcunami, józan ítélőképességed olyan segítséget nyújt, mintha az igazság angyala vetítené rád a fényét. Így meg tudod különböztetni életedben az értékest az értéktelentől.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy segítenek és továbblendítenek, ha esetleg beleragadnál egy helyzetbe. Ha szereted a biztonságot, akkor se üldögélj túl sokáig egy helyben, mert neked is szükséged van egy kis kalandra.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy ha tehetik, elsöprik előled az akadályokat, mert ezek nélkül érezheted magad igazán szabadnak. De lehet, hogy csak felrepítenek, hogy felülről láss a helyzetre, mert így rájöhetsz, hogy ezek nem is igazi akadályok, és képes vagy angyali varázslat nélkül is átlendülni rajtuk.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy bár szinte kifogyhatatlan az erőd, mégis elpazarolhatod, ha szükségtelen erővel rágörcsölsz egy dologra. Lehet, hogy egy kis angyali könnyedségre lenne szükség, ezzel kedélyed is a helyére zökkenne.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy kézen fogva vezetnek az emberi kapcsolatok útvesztőjében. Közben maradj derűs és őrizd meg humorérzékedet! Ez sugárzik majd és egyből szimpatikussá tesz a többiek számára.

Két ragyogó kéz nyúl egymás felé

Fotó: Getty Images

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy bár képes vagy meglátni mindenki és minden helyzet árnyoldalát, de ha ennek ellenére pozitívan viszonyulsz másokhoz és a dolgokhoz, az olyan, mintha angyalok emelnének a magasba.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy még ha reménytelennek tűnő helyzetbe kerülsz is a héten, védőangyalod hirtelen megragadhatja a kezed és kihúzhat a csávából. Nem biztos, hogy ő maga jelenik meg előtted, de egy sziporka, egy zseniális ötlet, egy megváltó gondolat képében is jelentkezhet.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy bár általában a szabályok szigorú követője vagy, néha egy angyal kirángathatna a szűkre szabott keretek közül. Legyen olyan időszakod, amikor szabadon szárnyalsz.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy légy türelemmel, még akkor is, amikor úgy érzed, legszívesebben angyalszárnyon hasítanál célod felé. Először értsd meg az okokat, a kiváltó erőket és csak ha összeállt az összkép, akkor reagálj.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy jöhetnek nehéz helyzetek, akár fenyegetőek is, de te mégis úgy tudsz dönteni és viselkedni, mintha állandóan védőangyalok lebegnének fölötted, sosem adod fel az igazság iránti igényedet, ez pedig megőrzi lényedet.

Ez is érdekelhet CSillagjegyek és a másikba látás Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top