nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek igazi csábítók

Ezek a csillagjegyek igazi csábítók

Észre sem veszed, pillanatok alatt levesznek a lábadról.

Nyilas

Nagyon vonzó, vibráló kisugárzása mindenkire hatással van. A testbeszéde, a szavai, a nevetése, minden arról szól, hogy vele öröm az élet, és egyetlen célja van: boldognak lenni, de óvatosan menj bele a kapcsolatba: az elkötelezettség nem az erőssége. Tipikus rosszfiú, ami igen, nagyon vonzó.

Csábító csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Vízöntő

A hétköznapi életben két lábbal áll a földön, valójában nehezen találja a kapcsolatot másokkal. Kisfiús bája, lelkesedése a világ dolgaiért, és végtelen intelligenciája bárkit hamar levesz a lábáról. Okos, és pontosan tudja: a kapcsolatok és a romantika nem az ő terepe. De tisztában van a vonzerejével, és időnként ki is használja ezt.

Skorpió

Imádja a hódítást. Egyfelől titokzatos, másrészt nem rejti véka alá, hogy micsoda különleges szerető. De sajnos válogatós, így sokszor ez csak egy játszma nála. Lehet, hogy egy szenvedélyes éjszakába torkollik a flörtöd vele, lehet, hogy kámforrá válik, és az is lehet, hogy egyből életre szóló szerelmet ígér: soha nem tudhatod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top