nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek jól áll a böjt

Csillagjegyek, akiknek jól áll a böjt

Elkezdtétek már a húsvét előtti, szokásos böjtöt? Az asztrológia szerint ezek a csillagjegyek csak profitálhatnak belőle.

Vízöntő

A tudat, hogy képes vagy uralkodni a vágyaid felett, rendkívül magabiztossá tesz. A böjttől energikussá, erőssé válsz: olyan teendőkkel is sikerül tovább jutnod, amik eddig csak álltak az életedben. Szerencsére meg tudod tartani, amit elképzeltél, azt véghez is viszed. Nálad a böjt mindig egy sikerélmény, önmagad leküzdése.

Csillagjegyek és a böjt

Fotó: Getty Images

Bika

Rendkívül nehéz betartanod a böjtöt, hiszen életed fontos része az étkezés, dőzsölés. Viszont érdemes kipróbálni, mert meglásd, a böjttel rengeteg minden a helyére kerül: az emberi kapcsolataidat képes leszel tisztán látni, amellett, hogy testileg is könnyebbnek érzed magad.

Oroszlán

Olyan dolgokat tartottál fontosnak az életben, amik feleslegesnek bizonyultak. Ha most böjtbe kezdesz, nem csak a gyomroddal teszel jót. Képes leszel megváltoztatni egyes prioritásokat, és a felesleges költések kiiktatásával pénzügyileg is egyenesbe kerülsz. Picit az elméd is kitisztul, nemcsak a tested.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top