nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik jól bírják a böjtöt

Csillagjegyek, akik jól bírják a böjtöt

Hamarosan beköszönt a farsangi időszak, aminek a végét böjttel pecsételték meg egykor. Sokan a mai napig tartanak böjtöt. Nézzük, mely csillagjegyek bírják a legjobban!

Vízöntő

A Vízöntő tud megálljt parancsolni magának, így a böjtöt is kiválóan bírja. A böjttől energikussá, erőssé válik, és szinte szárnyal: olyan teendőkkel is sikerül továbbjutnia, amik eddig csak álltak az életében. Számára mindig egy pozitív, felemelő időszak a böjt, így csinálja is. 

Csillagjegyek és a böjt

Fotó: Getty Images

Bika

A Bika életének fontos része az étkezés, dőzsölés. Viszont ha megbarátkozik a böjttel, az elengedéssel, akkor rengeteg minden a helyére kerül: az emberi kapcsolatait képes lesz tisztán látni, amellett, hogy testileg is könnyebbnek érzed magad.

Oroszlán

Olyan dolgokat tartott fontosnak az életben, amik feleslegesnek bizonyultak. Ha most böjtbe kezd, nem csak a gyomrával tesz jót. Képes lesz megváltoztatni egyes prioritásokat, és a felesleges költések kiiktatásával pénzügyileg is egyenesbe kerül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top