nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp a csillagjegyeknek

Ellentétek vonzásában – Szerelmi horoszkóp 2024. február 3-4.

Tiszta lappal indulhattok, egy új ciklus kezdődhet kettőtökkel a főszerepben.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Változás jöhet szerelmi életedben, de igazából tőled függhet, hogy merre billen el a dolog. Merj kockáztatni, elvégre te aztán igazán bízhatsz magadban. Minél őszintébben kimutatod mély érzelmeidet, társad annál könnyebben megnyílhat előtted.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Mély érzelmi örvényből kéne kikapaszkodnod. Tarts ki, vasárnap már szelídebb vizekre evezhetsz. Lehet, hogy a tempó akkor sem lassul, de ha az érzéseidben elcsitulnak a hullámok, nyugodtabban pöröghetsz tovább – kedvesedre hangolódva.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Radikális érzelmi hatás jöhet, légy felkészült az újra. Fontos lenne megőrizned belső egyensúlyodat ennek ellenére is, különösen akkor, ha párod nincs jó formában és a támogatásodra szorul. Ha egy ötlettel jön, semmiképp se lombozd le, inkább próbálj partnerként tekinteni rá.

Cica-kutya szerelem

Fotó: Getty Images

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Mély érzelmi kinyilatkozás várhat, de legalábbis valami nagyobb érzelmi hullám. Vesd magad bátran a szerelem hullámaiba. Akkor se riadj vissza, ha elutasításba ütköznél. Inkább mély empátiával próbálj ráhangolódni arra, mire is vágyik valójában kedvesed.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Segít kapcsolatotok megszilárdításában, ha közös célt tűztök ki és mindkettőtöknek tényleg fontos, hogy elérjétek. Tiszta lappal kezdhettek. Az lenne jó, ha mindketten beletennétek magatokat a kapcsolatba és még így is sok türelem kell majd a közös harmóniához.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Maradj nyitott, ha párod ötleteivel bombáz. Lehet, hogy újdonságot hoz kettőtök életébe, és akár még áldozatot is igényelhet, de megakadályozza, hogy ellaposodjon a kapcsolatotok. Lehet, hogy olyan ok húzódik meg kedvesed viselkedése mögött, amit nem látsz át teljesen, ne indulj ki előítéletekből.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Megtréfálhatnak az érzések, de ne hagyd, hogy kedvesed ellen hangoljanak. Lehetséges, hogy egyszerűen csak más tempóban haladtok. Engedjétek meg egymásnak az eltérő ritmust, ezzel együtt is megtalálhatjátok azt a módot, hogy e kettő mégis közös harmóniát adjon ki.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szenvedély magával ragadhat szombaton. Az a veszély fenyegethet, hogy túlságosan szívedre veszed párod szavát vagy reakcióját és szinte hátba szúrásnak értékeled. Pedig lehet, hogy a jószándék vezette, csak valami félrement, próbáljátok tisztázni…

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombaton még vad érzelmek fenyegetnek, de a vasárnap már a tiéd. Pöröghetsz, bulizhatsz, vond be kedvesedet is. Ha szerettek és szoktatok táncolni, ezt semmiképp ne hagyjátok ki! Ha kérdéseid vannak pároddal kapcsolatban, várd ki türelemmel a választ, nem tesz jót, ha sürgeted.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Most élesen láthatod kapcsolatod rejtett erőforrásait és ezzel kihúzhatod a méregfogat egy kínos helyzetből. Lazíts a szorításodon, a lazaság nem jelenti azt, hogy párod kicsúszik karjaidból. Megbízhatóságod ritka és vonzó lehet a másik nem számára…

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombaton érzelmekkel teli nap várhat, ne hátrálj meg ezek elől. Akár ki is fejezheted mély érzéseidet párodnak, lehet, hogy jól esik neki vagy esetleg már hiányolta is. Ez segít abban is, hogy kioltsa a köztetek felhalmozódott feszültséget, ami lehet, hogy csak fáradtság miatt gyűlt össze.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Új ciklus kezdődhet kapcsolatotokban, légy tisztában azzal, hogy merre szeretnéd vinni. Minél több közös ponton szövetkeztek, annál erősebb lesz a kötelék. Nem könnyű magadat adni, de ha megcsillogtatod szupererődet, azzal elkápráztathatod választottadat.

Ez is érdekelhet Csábító csillagjegyek Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top